KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

LUCKY CAP ESPRESSO & BREW BAR – Zürich Mühlegasse 29. portálLe a kalappal Svájc előtt, avagy zürichi advent kávé illatban!! 2x12 órát utazni egy jó kávéért?

Talán sokan őrültségnek tartják, de a „KÁVÉKÓSTOLÓ” csapata az őrültségektől sem riad vissza, ha egy fenséges kávét kóstolhat a pénzügyi világ központjában a világ egyik legjobb baristájának, és Magyarország egyik legjobb mikro pörkölőjének közreműködésével.

Kelet kávézó portálEgy évvel ezelőtt két srác valami „divatosat” akart csinálni, ezért kávézót nyitottak. Henrik szociológusként korábban alaposan tanulmányozta a vendéglátást, Tibor földrajztanár, idegenforgalmi manager, tanult fotós és dolgozott külföldön vendéglátó iparban is.

Sock's coffee„Idősebb hölgyek” nyara utolsó simogató sugarai pásztázták a Zsinagóga környékét, miközben a Sock’s Coffee-ban lázas készülődés vette kezdetét már kora délután. A HomeCatering.hu a Lucky Cap mikro pörkölővel karöltve bemutatták ­– egy menüsorban, azaz hat fogásban – a kávé és az édes ízek találkozóját.

Higgs Field / Cafe Mező galéria-kávézóEgyrészt egy elmélet – Peter Higgs Nobel-díjas tudós szerint ez a mező kitölti az univerzumot, és ez a mező a feltétele annak, hogy a részecskék tömeget nyerjenek, illetve bármi keletkezhessen.

Másrészt egy GALÉRIA-KÁVÉZÓ­­ – Higgs Mező / Cafe Mező galéria-kávézó, melyet Adamkó Dávid képzőművész a Bazilika szomszédságában a Hercegprímás u. 11-ben nyitott és párjával Ferencz Emmával együtt vezet.