KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Limitált Davidoff Café Suprême Réserve kávékülönlegesség

davidoff café supreme reserve kávékülönlegességHunyd le a szemed és képzeld el, hogy körbeölel a nap melege, a levegőben érezni lehet a juharfa egyedi illatát és lágy gyümölcsös szellő simogatja arcodat. Ezt a semmi máshoz nem hasonlítható élményt élheted át, ha megkóstolod a legújabb Davidoff Café Suprême Réserve kávékülönlegességet.

A Tchibo, a pörkölt kávépiac egyik vezető forgalmazója minden évben egy limitált kiadású, egzotikus helyről származó kuriózummal lepi meg az igazi kávérajongókat a Davidoff Café Suprême Réserve sorozat keretein belül. A kávésommelier által gondosan összeállított sorozat legújabb tagja, a prémium kategóriás Davidoff Café Suprême Réserve „Honduras San Marcos” kávé, amely e különleges közép-amerikai kávétermő-területről kapta a nevét. A termőterület adottságai tökéletesen megfelelnek a magas minőségű, arabica kávé termesztéséhez, így a megszokott, kiváló minőség és a különleges kávészemek aromája még a legnagyobb kávészakértőt is leveszi a lábáról.

A sokéves tapasztalattal rendelkező Davidoff Café kávésommelier minden évben egy adott, kivételesen különleges adottságokkal rendelkező kávétermő régió arabica kávéi közül választja ki azt, amely kiérdemli a Suprême Réserve címet. Az idei, limitált kiadású, különleges ízvilágú „Honduras San Marcos” a világhírű termőterületről, Honduras San Marcos régiójából származik, ahol az 1200 és 1700 m tengerszint feletti magasságnak és az éghajlati viszonyoknak, az esős és napfényes napok rendszeres váltakozásának köszönhetően tökéletes minőségű kávébab terem. E különleges termőterület adottságainak köszönheti a „Honduras San Marcos” kávé különleges karakterét, a juharfa és gyümölcsös ízek harmóniáját.

A luxus érzetét keltő őrölt és instant változatban kapható, prémium csomagolású kávékülönlegesség ideális karácsonyi ajándék azoknak a kávérajongóknak, akik a kávézás terén nem ismernek kompromisszumokat.