KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Amit tudni szeretnél a kávéról

Ki is az a Barista?

Vannak a vendéglátásnak olyan sajátos területei, amelyeket hosszú időn át nélkülözni kényszerült a vendégközönség. Így a borok, a koktélok világa egészen a kilencvenes évekig várt arra, hogy ...

Kávékészítési eszközök és használatuk

Kávékészítés kotyogóval - egy csepp tört…

A zárt rendszerű kávéfőzők lényege, hogy a gőz fejlesztése egy zárt kazánban történik, így a kávéőrleményt a keletkező (1-1,5 bar túlnyomású) vízgőz lúgozza ki. Ez tekinthető a mai eszpresszó-technológia ősének...

Vásárlási tanácsok

Kávéfőzőt vennék, de milyet?

Kávéfőző vásárlási tanácsok eszpresszóhoz, és egyéb kávékészítési módszerekhez: Gyakran felmerülő kérdés, hol szóban, hol a fórumon, és úgy gondoltuk, hogy összefoglaljuk az erre általában adott válaszokat.   Milyen kávéfőzőt vegyek 30.000.-ig? A kérdés teljesen...

Lájkolj minket!

Pascucci

PascucciA munka iránti szenvedély mint kifejezés túlzásnak tűnik, de hogyan lehetne leírni, mint szenvedélyként az érzéseknek azt a halmazát, amely a családtagokat és a teljes Pascucci stábot arra készteti, hogy mindig a legjobbat hozzák ki magukból a vállalat minden szintjén?

A kávéhoz és a saját márkához való kötődés adja meg a Pascuccinak a motivációt, és ez hajtja a kitűnő minőség keresésének irányába. Ezt a Szenvedélyt, ezt a lelkesedést, ezt a törekvést kívánja átadni a Pascucci partnereinek. A Pascuccinál megtanultuk, hogy kétfajta munkamorál létezik, az egyik jó, a másik a jó szenvedéllyel. Mi tudjuk, hogy a kétfajta munkamorál végeredménye csak látszatra ugyanaz. Nem egyszerű mindenkinek átadni ezt a fajta gondolkodásmódot.

Szerencsére a Pascucci emberi erőforrásai alkotják a vállalat elsődleges értékét. Ez az amit a kávé mellé adunk.

Adatok:

Weboldal: http://www.pascuccicaffe.hu
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36.20.9661037