KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Amit tudni szeretnél a kávéról

Tiszta vizet a kávéba

Víz Szinte minden italról (alkoholosról is) el szokás mondani, hogy egyik legfontosabb korlátozó tényezője a készítése során felhasznált víz tisztasága. Klórozott, vasízű vízból nem lesz finom eszpresszó. Alapvetően három út...

Kávékészítési eszközök és használatuk

AeroPress - olcsó és ötletes filterkávé …

Egy újabb nagyszerű kávékészítési eszközt szeretnék bemutatni aminek a neve AeroPress, ezúton is köszönet az Aerobie cégnek a tesztkészülékért. Az Aerobie cég sokaknak nagyszerű frizbijeiről és bumerángjairól lehet ismerős, de...

Vásárlási tanácsok

Kávéfőzőt vennék, de milyet?

Kávéfőző vásárlási tanácsok eszpresszóhoz, és egyéb kávékészítési módszerekhez: Gyakran felmerülő kérdés, hol szóban, hol a fórumon, és úgy gondoltuk, hogy összefoglaljuk az erre általában adott válaszokat.   Milyen kávéfőzőt vegyek 30.000.-ig? A kérdés teljesen...

Lájkolj minket!

Molinari

MolinariA Fratelli Molinari (Molinari Testvérek) Élelmiszeripari Vállalat 1800-ban Modenában jött létre. Az Alapító Giuseppe Molinari születése óta a vállalat öt generációt élt meg, a hatodik pedig most lépett be a harmadik évezredben.

1880-ban a cég rendkívüli sikerének köszönhetően a királyi „SAVOYA-ház” beszállítójává váltak, ami azért volt jelentős esemény, mert Olaszországban már akkoriban is több száz pörkölő cég működött. Az első kávézójuk 1911-ben nyílt meg Modenában és nagy sikerre való tekintettel annyira megnövekedett a kávépörkölés iránti igény, hogy ez vált a Molinari cég fő tevékenységévé és kiindulópontja lett az ezzel kapcsolatos technikai újításoknak is.

A MOLINARI név a kezdetektől fogva minőségi garanciát és technikai ráfordításokat jelent olyan innovatív termékeket eredményezve, mint a Molinari Cinque Stelle fémdoboz, a Mokadose rendszer (jelenleg a legfejlettebb csomagolási rendszer, melyet a modenai Egyetem vegyipari karával közösen fejlesztettek ki) vagy a kávéfőző gépek kávépatronja.

Cégünk az IMPERIAL ONLINE SHOP Kft. a Caffé Molinari kizárólagos képviselője az Elektra valamint LaScala otthoni és bar kávégépek, darálók magyarországi forgalmazója.

Célunk, hogy a hazai kávékultúrát tovább fejlesszük és különleges kávékeverékeket, valamint a tökéletes kávé elkészítéshez szükséges berendezéseket, gépeket fogyasztóinknak bemutassuk, ill. forgalmazzuk. Gépeink és termékeink nagy választéka lehetővé teszi a gasztronómia, a szállodaipar és irodák teljes körű kiszolgálását.

Partnereinknek biztosítani tudjuk ezen felül a kávé elkészítéséhez elengedhetetlen szaktudást is, mert igény esetén baristáink tanácsadással (őrlő beállítás, kávé kiválasztás, vízminőség ellenőrzése) segítik vásárlóinkat illetve gyakorlati képzésben részesítik a személyzetet. Hitvallásunk szerint a kiváló minőségű kávé mellett elengedhetetlen a megfelelő szaktudás és elhivatottság, a kávé szeretete, az odafigyelés minden egyes csésze kávéra.

Adatok:

Weboldal: http://www.molinarikave.hu
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 382-9488