KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Amit tudni szeretnél a kávéról

A kávépörkölés bemutatása és fázisai

A pörkölés az a folyamat, aminek során létrejön a zöldkávéból a kávéital alapját képező pörkölt kávé. Ez által lesz a nyers ízből illat és aroma. A pörkölés magas hőmérsékleten történő...

Kávékészítési eszközök és használatuk

Hosszú kávé máshogyan - Hario V60

A hosszú kávéra, vagyis a csöpögtetős eljárással készített kávéra sokan csak legyintenek, pedig ebben a műfajban is lehet nagyszerű minőséget produkálni. Természetes itt is nagyon fontos, hogy tisztába legyünk a...

Vásárlási tanácsok

Kávéfőzőt vennék, de milyet?

Kávéfőző vásárlási tanácsok eszpresszóhoz, és egyéb kávékészítési módszerekhez: Gyakran felmerülő kérdés, hol szóban, hol a fórumon, és úgy gondoltuk, hogy összefoglaljuk az erre általában adott válaszokat.   Milyen kávéfőzőt vegyek 30.000.-ig? A kérdés teljesen...

Lájkolj minket!

Goppion

GoppionA Goppion caffé az észak-olasz kávépörkölő történelem és hagyomány része.

Prémium minőségű termékei világszerte elismertek.

Szakemberei a kávétermelő országokban a legjobb ültetvényekről vásárolnak, kiválasztják azokat a termelőket, akik garantálni tudják a legkiválóbb minőséget. A feldolgozás során ragaszkodnak a jól bevált régi tradicionális feldolgozási eljárásokhoz.

Speciálisan a vendéglátás számára fejlesztették ki csúcs termékeiket, ezek minőségi tanusítvánnyal rendelkeznek.

A magyarországi impotőr nagyon fontosnak tartja a partnereik oktatását, továbbképzését amit az olasz anyagég szakemberekkel és trainingekkel támogat.Nem elég a kíváló kávé, a professzionális kávégép ha nincs egy jó szakember aki minden egyes részletet össze tud hangolni.

A Goppion kávé és egy barista alkalmazása a forgalom növekedését jelentheti, különlegessé egyedivé teszi az üzletet.

A Goppion cég Olaszországban ezt régóta tudja, és eredményesen alkalmazza. Partnereik részére díjmentes továbbképzéseket tartanak.

Kérje ingyenes tájékoztatásunkat, e-mailben vagy telefonon.

A Goppion Caffé termékein kívül cégünk forgalmazza a szintén olasz Naturalmix széles termékpalettáját is, mint a kiváló minőségű Parisien forró csokoládékat és Lawson’s filteres és szálas teákat.

naturalmix

naturalmix forrócsoki

A Caffe Grande Kft. forgalmazza az Olasz Naturalmix cég széles íz-palettájú Parisien forró csokoládéit, Lawson’s teáit, és krémkávé különlegességeit.

Folyamatos termékfejlesztés eredményeképpen válhatott a Naturalmix Olaszország egyik vezető kávézó- és bár beszállítójává. A rendkívül magas színvonalat biztosítja, hogy a lehető legkevesebb tartósítószert és színezőanyagot használják, ha lehetséges, azok is inkább természetes alapanyagból származnak.

Az íz-választék valóban széles, a klasszikus forrócsokitól a chilli-s vagy amarettó-s csokin át a narancsos fahéjasig, 18 féle ízben kóstolhatjuk meg az olasz csoki-csodákat.
 

Adatok:

Weboldal: http://www.caffegrande.hu/
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 06-30-9331-332