KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Mérföldkőhöz ért a Starbucks Magyarország

starbucksA Starbucks Magyarország kávézóiban is kapható a VIA® Ready Brew mikroőrlésű kávé, amellyel bárhol és bármikor élvezhető a Starbucks-tól megszokott minőség. Az innováció mögött 20 évnyi munka van.

A hazai üzletekbe is megérkezett a VIA® Ready Brew, amely egy azonnal oldódó mikroőrlésű kávé. A mikroőrléses eljárásnak köszönhetően a VIA® kávék minősége megegyezik a Starbucks sztenderdjeivel: 100% magas minőségű Arabica babokból készült, így gazdag aromát, testességet és ízt ad az elkészített kávénak.

A jelenlegi kínálatban két latin-amerikai – a lágy és selymes Starbucks VIA® Veranda Blend és a közepes testességű Starbucks VIA® Ready Brew Colombia – és egy multi-regionális, a sötét pörkölésű Starbucks VIA® Ready Brew Italian Roast kávé szerepel. A VIA® kávék 100%-ban etikusan beszerzett kávészemekből készülnek.

A VIA® olaszul utat jelent, amely tökéletesen illik a termék mögött rejlő koncepcióhoz: a Starbucks kávék bárhol és bármikor élvezhetők – útközben, otthon vagy a munkahelyen egyaránt. A VIA® kávék hideg és forró folyadékban egyaránt feloldónak. Az innováció 20 év munkájának eredménye, amely a tökéletesre fejlesztett mikroőrlésű eljárás segítségével a klasszikus hosszú kávék megszokott minőségét idézi.