KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávégépbolt - Kecskemét, Jókai u. 29

Kávégépbolt Kecskemét portálA kecskemétiek bizonyára már jól ismerik a Jókai utcában található Kávégép szaküzletet, amelynek egy hagyományos épület ad otthont. Ha valaki nem ismerné a céget elöljáróban annyit elmondok, hogy ők biztosították az automata kávégépekről írt cikkhez a készülékeket. Már akkor megbeszéltük, hogyha Kecskeméten járok beugrok hozzájuk, és bemutatják az üzletet is.

Kávégépbolt Kecskemét külső feliratokMivel elfoglaltságom éppen úgy hozta, hogy Kecskemétre kellett mennem, adta magát a lehetőség, hogy megejtsünk egy személyes találkozót, és az olvasóknak is bemutassuk az üzletet.

Kávégépbolt Kecskemét üzlet belsőA falakra felfestett feliratokból már messziről láttam, hogy jó helyen járok, és szerencsére a parkolással sincs probléma, mert a bolt előtt közvetlen parkoló van kialakítva.

A Kávégépbolt-ba belépve azonnal automata gépek rengetegébe botlik az ember. Az újtól kezdve a régiig, a kicsitől a nagyig bezárólag mindenféle gép megtalálható. A tulajdonost Bartók Attilát kérdeztem az üzlettel kapcsolatban.

Mikor, és honnan jött az ötlet, hogy kávégépekkel foglalkozz?

Kávégépbolt Kecskemét Bartók Attila tulajdonos10 évig vendéglátó üzleteket üzemeltettem több városban, amikor kb. 6 éve egy lehetőség kapcsán elkezdtem kávét forgalmazni vendéglátó üzletek számára, és mivel az üzletek kávégépet is kértek a forgalmazáshoz elkezdtem egyre több kávégépet vásárolni külföldről. Amikor sok gépem volt raktáron, akkor meghírdettem néhányat eladásra. Aztán az évek alatt folyamatosan bővítettük az üzletünket Kecskeméten, ahol jelenleg egy szerviz és egy kávégép bemutató terem is helyet kapott.

Ha jól látom nem, csak használt gépeket forgalmaztok?

Főleg használt gépeket értékesítünk, de az új gépek értékesítése is egyre növekvő tendenciát mutat.

Mennyire tartod megbízhatónak ezeket az általatok felújított gépeket? Adtok valami garanciát a vásárlóknak?

Automata kávégépekből Saeco és Jura típusok ill. a vendéglátóipari gépek minden fajtáját forgalmazzuk, mert ezek megbízható gépek és a legtöbb alkatrészüket raktáron tartjuk. Az általunk értékesített és leszervizelt kávégépekhez 3 hónap garanciát adunk.

Látom, hogy éppen nagyban folyik a javítás a hátsó szerviz részben. Itt újítjátok fel a gépeket?

Kávégépbolt Kecskemét szervízIgen, itt folyik a gépek szervizelése, tesztelése.

Csak az általatok eladott berendezéseket szervízelitek, vagy bárki behozhatja a gépét, és megjavítjátok?

A szervizünkbe bárki behozhatja a kávégépét, kávéörlőjét javításra, ill. a boltunkba vehet hozzá alkatrészeket, kiegészítőket ill. karbantartó anyagokat.

Kávégépeken kívül más készüléekeket is értékesítetek?

Kávégépbolt Kecskemét brasilia kávégépGyakorlatilag mindenféle gép megtalálható nálunk aminek a kávékészítéshez van valami köze. Kávégépek, kávédarálók, vízlágyítók, tejszínhabgépek, jéggépek, alkatrészek, minden.

Kávégépbolt Kecskemét karos kávégépek, őrlőkÁtsétálva az üzlet mellett található „bemutató terembe”valóban nagyrészt hagyományos, karos gépeket látok. A polcokon különféle márkák készülékei sorakoznak. Ipari őrlők, irodai, és vendéglátó-ipari kávégépek várják a vásárlókat. A széles kínálatben egy-egy igazi unikum is felbukkan. Az ablakban egy hatalmas Brasilia Belle Epoque „ácsorog” és várja a felújjítást. Egy az egyben kiköpött mása azoknak az Elektráknak, amik a Frei kávézókban is megtalálhatóak.

Ezek is mind felújított, használt gépek? Mi van ha valaki ragaszkodik az újhoz?

Kávégépbolt Kecskemét bemutatóterem automata gépekÚj gépeket is tartunk raktáron „Philips-Saeco” kávégépekből ill. a „La Nuova Era” vendéglátóipari egy és kétfejes kávégépekből, melynek mi vagyunk a magyarországi forgalmazója. Az új gépekhez 2 év garanciát adunk,

Látom, hogy nem csak készülékeket, hanem kávékat, és töltőanyagokat, vegyszereket is árultok. Ezek szerint komplett megoldásokat tudtok kínálni a vásárlóknak?

Kávégépbolt Kecskemét kávék, töltőanyagokPróbáltam egy olyan üzletet létrehozni, ahol minden megtalálható, ami a kávékészítéssel kapcsolatos. A webáruházunkon keresztül megrendelt termékeket országosan házhozszállítjuk minimális szállítási költséggel.

Akik még nem ismernek minket, megtalálnak a www.kavegepbolt.hu oldalon.

Köszönöm a beszélgetést, és sok sikert a további tervek megvalósításában.