KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Frei Kávézó nyílt a kecskeméti Malomban

Frei Kávézó nyílt a kecskeméti MalombanA Frei Kávézó rendszernek az első mulandó kecskeméti fellépése után a Cafe Frei Libri koprodukció nyílt meg a nagyközönség előtt szerdán reggel a kecskeméti Malom Központ harmadik emeletén.

A Frei Kávézó bár jelentős hírnévre tett szert, viszont Kecskeméten a Katona József könyvtárban lévő üzletével nem tudta kivívni a helyi tömegek elismerését. Talán be kellett látni, hogy a sok tucat eredeti kávét áruló üzlet sajátos eleganciája inkább illik egy elegáns bevásárlóközpont vásárlóihoz, mint a kötelezően, vagy szeretetből a könyvtárba látogatókhoz.

Így bízhatunk benne, hogy a kecskeméti Frei kávézó végre végső otthonra talált a pár hónapja megnyílt Libri könyvesbolt tőszomszédságéban, ahol egy-egy divatos könyv után kutató vásárlók megpihenhetnek az elegáns környezetben és elmerülhetnek a világ egyik, vagy másik részének a kávé alapú varázslatában.

Az eseményen bár logikus lett volna, de Frei Tamás nem tudott részt venni, hiszen jelenleg is az Olasz lankákon keresi vélhetően a legjobb arabikát, vagy a méltatlanul lesajnált robuszták különlegességeit., így nem mondott köszöntő szavakat az újabb kecskeméti üzlet megnyitóján. Őt Varjasi Gábor helyettesítette szerdán reggel, aki mint elmondta több éve dolgozik barista beosztásban Frei kávézókban és most nyerte el, hogy üzletvezető lehessen.

A Malom Központ harmadik emelete most már az új könyvesbolt és a hozzá kapcsolódó kávézóval ismét visszacsalogatja az életet a Malom Mozival és a különböző éttermekkel sorakozó felsőfokra.

A harmadik emeleten viszont hamarosan tovább nő az üzletek száma, hiszen a tanszervásárlási dömping előtt augusztus 01-én nyíló Malom papír-írószer lesz a következő új üzlet a harmadikon, tudtuk meg a kávézó megnyitásán részt vevő Mándity Dóra marketing vezetőtől.

A kávézó árai nem lesznek olcsók, de megfizethetetlenül drágák sem. A közönség kíváncsiságát egyelőre az összes kávéra vonatkozó 470- forintos nyitó ár keltheti fel, és állíthatjuk, hogy aki egyszer bemerészkedik, később sem fogja megbánni, mert egy életre szóló élményben lehet része!

Forrás: Bácsmegye