KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

BWT – a vízkezelés szakértője

BWT vízkezelésA víz nem egyszerűen csak víz. Kémiai és érzékszervi tulajdonságai könnyen módosíthatók. Minősége területenként eltérő lehet. A gasztronómia területein a gazdasági siker előfeltétele, hogy folyamatosan kiváló minőségű vizet használjanak alapanyagként. Minden forró és hideg ital ízét nagymértékben befolyásolja a felhasznált víz minősége. Ez határozza meg valamennyi általa elkészített termék ízét és zamatát.  A BWT ezt a kiváló minőségű vizet tudja Önnek előállítani a Water+More termékcsalád felhasználásával.

BWT irodaházA nemzetközi BWT csoport leánycégeként a BWT Hungária Kft. Magyarországon már több mint 20 éve van jelen. Ez alatt az idő alatt a vízkezelés terén szerzett sokrétű szakértelemre és a legmodernebb technológiákra támaszkodva szolgálja ki az ügyfelek igényeit.Munkatársaink azért a célért dolgoznak, hogy a háztartások, az ipari ügyfelek, szállodák, éttermek és lakóközösségek számára biztossítsák az egészséges, a higénikus és az igényeknek megfelelő minőségű vizet. Innovatív, gazdaságos es környezetbarát vízkezelő berendezéseink a legnagyobb biztonságot garantálják.

A BWT csoport a gasztronómiai üzletág igényeire szabva fejlesztette ki a Water+More termékcsaládot, amelyeket 2005-ben vezették be egész Európában és azóta már Magyarországon is elérhetőek. Water+More termékcsalád hivatalos forgalmazója és importőre a BWT Hungária Kft. A BWT Water+More termékcsalád víztisztítók széles választékát kínálja éttermek kávézók vagy akár az kávé- és italautomatákat forgalmazó vállalkozások számára.

BWT vízszűrés horecaA név, azaz BWT Water+More, kiváló minőségű vizet jelent az éttermek, kávézók, bárok számára. A vízkezelés területén Európában piacvezetőnek számító BWT csoport a vendéglátás, a szállodaipar és a kávé- és italautomaták területén felmerülő igényeket szem előtt tartva fejlesztette ki a termékeket.

A Water+More termékcsalád használatával megfelelő vízminőséget tudunk nyújtani a kávégépekhez annak érdekében hogy a vízkőlerakódásokat és üzemzavarokat elkerülhessük. A szűrőpatronokat egyszerűen beszerelhetőek és cserélhetők, valamint a költségkímélők. Munkatársaink a BWT Hungária kft.-nél pedig a szakmai tapasztalatainkat felhasználva gyakorlati támogatást tudnak nyújtani a vizet érintő minden kérdésben, valamint oktatást és tanácsadást is végzünk.

Olyan fontos vevőket, mint WMF, már sikerült megnyerni a water+more termékcsaládnak. Így WMF már évek óta használja egyedi, víztartályba beépített, szűrőbetéteinket a gasztronómia és a háztartások számára kínált termékekben.

Bestmax szűrőpatronok a professzionális kávégépekhez
□kis helyigényű
□rugalmas, mert az univerzális csatlakozófejhez az összes szűrőpatron méret és fajta csatlakoztatható
□nagy kapacitás a nagyobb hatékonysághoz
□aktívszén szűrőanyag a kellemesebb íz érdekében
□5 lépcsős szűrés az optimális, lebegő anyagoktól mentes vízhez
□kapacitás max. 6.000 liter*

A tartályos kávégépekhez beépített szűrőbetéteket ajánlunk
□szinte minden kávégéphez egyedi csatlakozótechnikával
□kapacitás a maximális teljesítményhez és hatékonysághoz
□aktívszén szűrőanyag a jobb íz érdekében
□4 lépcsős szűrés az optimális, részecskementes vízhez
□kapacitás max. 200 liter*

BWT Hungária Kft.
További kérdéseivel kapcsolatban hívja Lakatos Béla termékreferenst: 30/551-0590
Keresse fel honlapunkat tovább információért:
http://www.bwt.hu/HU/Termekek/horecaviz/