KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Az én kedvenc kávézóm

Szeretnénk elindítani egy sorozatot, ahol az olvasók mutathatják be a kedvenc kávézóikat. Hogy miért szeretik a helyet, mit érdemes ott kipróbálni. Segítsük egymást azzal, hogy olyan kávézókat ajánlunk, ahová érdemes betérni, és garantáltan minőségi szolgáltatást kap a vendég a pénzéért. A leíráshoz mellékelni kell pár fényképet, illetve célszerű, és érdemes néhány árat megadni tájékoztatásul. A legelszántabb rajongók fel is vihetik a kávézót, a Kávékorzó kávézó keresőjébe is.

Miért is jó ez? Mert segítünk megtalálni egymásnak azokat a helyeket, ahová érdemes beülni, egy kávéra, sütire. A kávézónak pedig remélhetőleg nőni fog a forgalma, és igyekszik még többet megtenni a vendégei kegyeiért. Így mindenki csak nyer. Nagyon örülnénk, ha minél többen csatlakoznátok ehhez a kezdeményezéshez.

Ha neked is van kedvenc helyed, akkor mutasd be a Kávékorzó olvasóinak. Segítségedet a többi kávérajongó nevében is köszönjük!!! Ne feledjétek, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz kávét igyunk!

A bemutatókat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.