KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Briel és Ascaso készülékek a Momentinél

Briel kávéfőzők és kávégépekA mindenki által jól ismert, és méltán kedvelt Gaggia kávégépek mellett, új márkákkal bővült a Momenti Kft. választéka. Megkezdték a szintén népszerű Ascaso készülékek, és a Briel kávéfőzők forgalmazását is.

A Briel ™ kávégépeket Portugáliában, Portóban gyártják. Egy olyan országban, ahol erős kultúrája és hagyománya van az espresso ivásnak . A Briel ™ az otthoni kávézáshoz igazodván fejlesztette ki és a gyártotta espresso kávégépeit.

Briel kávéfőzőA cég 1978-ban kezdte el műkődését és azóta számos olyan újítást végzett. A Briel ™ 1982ben indította az első kávéfőző gyártását , ami felforgatta a piacon. A teste teljesen ABS műanyagból volt kiöntve;a késöbbiekben, ez a gép lett a bestseller és kiváló üzleti siker a vállalat számára.

Az 1990-es évek elején , ennek eredményeként a magas minőségi termékeit elkezdte szélesebb körében terjeszteni. A Briel ™ elkötelezte magát, az eszpresszó kávéfőző gépek gyártása mellett. . Azóta is, tántoríthatatlanul és elkötelezettséggel fejleszt újabb szabványokat, új innovációkat . A megbízható minőség emelte a Briel ™ márkát nemzetközi színvonalra, erre utalnak a különböző nemzetközi kitüntetések.

A nagy gyártási kapacitással és széles körű hozzáférhetőségű modellek és verziók,a Briel ™ mindig is tudta, hogyan kell alkalmazkodni a különböző igényekehez és követelményekhez, a különböző piacokon.

Ma, mint mindig , a Briel ™ továbbra is figyelmet fordít a részletekre , teljes felelősséget vállal a belső ellenőrzési és fejlesztési projektekre.

A termékek megvásárolhatók a nagyobb szaküzletekben, vagy közvetlenül a Momenti üzletében, illetve webáruházában.