KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Sok Kicsi 2013

Lorien SokkicsiAz idő rettenetesen gyorsan telik, az idén már ötödik alkalommal jön el az ideje az év végén immár hagyományos, Sok kicsi karácsonyi jótékonysági akciónak. Ahogy ezt már sokán tudják, ilyenkor 15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat.

A nyereményjáték során a SoSe Közhasznú Alapítvány számára támogatást nyújtók minden 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 30 izgalmas lehetőség közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolunk. Aki többször 1000 Ft támogatást ajánl fel, annak két választási lehetősége van: a megfelelő számú sorsjegyét vagy egy programra is kérheti (ezzel megnövelve nyerési esélyeit arra a felajánlásra) vagy tetszés szerint több programra is eloszthatja ezeket (ezzel megnövelve azt az esélyét, hogy valahol nyertes lehessen).

Az idei támogatottunk az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány lesz, részletesebben itt lehet róluk és a támogatások tervezett felhasználásáról olvasni. A támogatásokról az oldalon közzétesszük a számlákat, elszámolunk az adományok teljes összegével. A további részletekről a Sok Kicsi jótékonységi akció honlapján lehet olvasni.

A sok szöveg után lássuk a medvét! Az idén is megpróbáltam néhány, általam kedvelt, különleges minőségű alapanyagot, terméket összegyűjteni:

Tovább Lorien blogjára!