KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávékorzó Díjátadó 2013 - eredmények, képek

A Kávékorzó Magazin versenyének ünnepélyes díjátadójára 2013.12.13.-án (pénteken) 17 órakor került sor, az eseménynek impozáns helyszínt biztosító Nonloso Coffe kávézóban ( Budapest V. kerület, Zrínyi utca 16), a Bazilika szomszédságában.

Már jóval a meghirdetett időpont előtt elkezdtek szállingózni a vendégek, és folyamatosan érkeztek. A sok ismerős arc  között, számos újat is sikerült megismerni. Azt mondhatom, hogy nagyon komolynak tekinthető volt az 1m2-re eső baristák, és kávés szakemberek száma.

jó a hangulatA péntek délutáni csúcs miatt egy picit csúsztatni kellett a kezdésen, de szerintem ez direkt jó is volt így, mivel ahogy a képeken is látszik, nagyon kellemes hangulat alakult ki, köszönhetően a jó társaságnak. Ha valaki kívülről benézett az ablakon, akkor egy jókedvű baráti társaságot, és nem ellenfeleket látott.

Nonloso finom falatok, hidegtálA kihelyezett apró falatok, édes, és sós sütemények, üdítők, kávék is szépen fogytak (nagyon finomak voltak), és a Nonloso munkatársai derekasan állták a sarat a pörgésben: kedvesen, mosolyogva, ahogyan azt kell.

Sajnos a várakozás ellenére sem tudott mindenki odaérni, de helyettük egy-egy ismerős, vagy barát vette át a díjakat.

Maga a díjátadó is nagyszerű hangulatban zajlott, látszott hogy mindenki örül az elismerésnek, és minden díjat átvevő hatalmas tapsot kapott a többiektől. Fantasztikus élmény volt látni ezt a nagyszerű társaságot, aki nap mint nap a legjobbat nyújtva bizonyítja be a vendégeknek, a kávé, és kávézás iránti szeretetét, és elkötelezettségét.

Idén is, csakúgy mint korábban, csak kategória győztest hirdettünk, nem volt második, harmadik...stb. helyezés. Egyszerűen szinte nincs is olyan, hogy legjobb (talán csak egy adott pillanatban - kinek mi ízlik, vagy tetszik a legjobban), itt már csak ízlések, és érzések csatáznak egymással. Úgy gondolom, hogy a jelenlévők mindannyian kiemelkedő szakmai munkát végeztek, és méltán lehetnek (és lehetünk) büszkék az elért sikerre. Mindenki előtt egy közös cél lebeg, maga a KÁVÉ, amely együttes közreműködésünk eredményeképpen a méltó helyére kerülhet.

A díjazottak listája, ahol az elsők a kategória győztesek, és nincs további sorrend!

Kávézó Top 10:

A Kávé Háza - Szekszárd, Contador kávézó - Szolnok , Espresso Embassy,  Pascucci Kávézó – Tesco Extra, Váci út, Nonloso - Budapest, Fekete, Cafe Memories, Madal Café,  Molinari Kávéház, Tamp&Pull 1.

Kávé Top 5:

Pascucci - 100% arabica, Has Bean - Blake, Carraro - Don Cortez, Molinari - 100% Arabica, Pacificaffé - Pacificaffé 100% Arabica,

Pörkölő Top 5:

Kapucziner Kávémanufaktúra, Contador, Pacificaffé, Casino Mocca, Pasco

Barista Top 10:

Juhász Edit - MLM, Nagy Krisztián – Expresso, Kántor Enikő – Kávé Akadémia, Szólláth Gábor - Fekete,  Mező Róbert -Pascucci - Győr, Radics Gábor – Cafe Memories, Horváth Lajos- Molinari Kávézó, Vid Richárd- Fekete, Várady Tibor - EE, Café, Pócsi Dávid – Madal Café


Az Év Meglepetése - különdíj:

Pacificaffé Rome


A legtöbbet tette a kávékultúra fejlődéséért - különdíj:

Szuna Noémi

Az eseményről készült képek a galériában megtekinthetők (köszönet a képekért Bakay Sándor fotósnak!)

A kávékorzó Csapat nevében gratulálok mindenkinek!
Köszönjük a támogatóknak, hogy ilyen színvonalasan megrendezhettük a díjátadót, a fogyasztóknak, hogy ennyien szavaztak, és a díjazottaknak, hogy ilyen sokan eljöttek, és jelenlétükkel emelték az est fényét!


Az esemény és verseny támogatói:


pascuccicarraropacificaffé
kapuczinermolinariluckycap
pannonkávécorso veronacellini
expressoexpolygon kft