KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A teljes Rocket Espresso kávégép kínálat!

Rocket KávégépekA Rocket Espresso Milano kávégépei igazi legendának számítanak a kávézás szerelmeseinek viágszerte, köszönhetően az igazi olasz szakértelemnek, a precizitásnak, és az időt állóságnak mind az élettartam, mind az egyszerre fiatalos és elegáns design tekintetében.

A Rocket Espresso kávégépeinek teljes kínálatát a www.rocket-espresso.hu weboldalon tekintheti meg. Like-olja a Rocket Espresso-t a www.facebook.com/rocketespressomagyarorszag Facebook oldalon!

A Rocket kávégépek a tökéletesség megtestesítői. Minden gép egyedinek számít, hiszen kivétel nélkül minden darab kézileg, rendelésre készült mestermű, melyek magukban hordozzák a milánói műhely több évtizedes szakmai hozzáértését, tapasztalatát.
A márka legfőbb jellemvonása a minőség. Minden téren.
A tökéletes kialakításnak köszönhetően a Rocket gépek kivételes módon megbízhatóak, könnyen kezelhetőek és karbantarthatóak, és gyönyörűek.

Megjelenésüknél és megbízhatóságuknál egyetlen vonzóbb tulajdonságuk van: a velük készített kávé minősége. A Rocket kávégépein egy jókezű barista mindig a legtöbbet hozhatja ki a kávéból, legyen szó versenyzőről, vendéglátósról, otthon a ház baristájáról, vagy az iroda lelkéről, aki szereti minőségi, friss kávéval élénkíteni kollégáit.

Ha igénye a jó kávé, és szerelmese a kávékészítésnek, a Rocket család tagjai között egészen biztosan megtalálja az önnek legideálisabbat!

A Rocket kávégépeket keresse az Expolygon Kft-nél (www.expolygon.hu)!