Menu

Tanulj meg kávét készíteni Gwilym Davies sorozatával

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Kávés videók
  • Találatok: 3253
Tanulj meg kávét készíteni Gwilym Davies sorozatávalA kávékészítés rejtelmeivel most ismerkedő olvasóinknak, nagyon hasznos lehet, ha olyan személyektől leshetik el a fortélyokat, akik már letettek ezt-azt az asztalra. Ilyen ismert kávés személyiség Gwilym Davies is, aki a nemrég indult videós sorozatával igyekszik megkönnyíteni a kezdők életét.

A videók megtekintői megismerhetik a megfelelő technikákat, mozdulatokat amivel hatékonyabbá, és profibbá tehetik a kávékészítést, és megismerkedhetnek a leggyakoribb hibákkal is, amiket kiküszöbölve, sokkal jobb végeredményt kap majd a csészéjébe jutalmul. 
Forrás: http://europeancoffeetrip.com

Hozzászólások:

Csak a regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe