KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Ascaso Basic kávégép minőségi alkatrészekből építve (x)

Ascaso Basic kávégép bemutatóAz Ascaso Basic kávéfőzőgép kényelmes mérete tökéletesen megfelel az otthoni vagy irodai felhasználáshoz. A kávéfőzőgép tervezésekor a közepes méretű helyiségeket vettük figyelembe, anélkül hogy ez a professzionális teljesítmény vagy design kárára menjen. Mindezt egyszerűen és elegánsan, a mindennapi használathoz igazodván.

Barista minőség az otthonunkban
Professzionális minőségű főzőfej amit csúcsminőségű rézből készítettük, és a működési hőfok egyenletes eloszlatására terveztük, hogy az espressónak állandó legyen a hőmérséklete és intenzívebb a kávé íze.

Ascaso Basic kávégép bemutató thermoblokkAlumínium + inox termoblokk (mozgó szűrőtartó)
A gép csúcsminőségű kiépítése azt eredményezi, hogy a működési hőmérsékletet gyorsan el tudja érni és szinten tudja tartani. A két hőfokszabályozó a kávé és a gőz hőmérsékletét állítja be. Egy lenullázható hőfokszabályozó megvédi a gépet az esetleges túlmelegedéstől. Nagy kapacitású és túlméretezett, ezzel biztosítva a professzionális hőfok stabilitást és minden egyes csésze kávé minőségét. A víz egy inox rendszeren át forog körbe, így csökkentve a vízkő kialakulásának esélyét. A gépnek végtelen a gőzellátása.

Termoblokk (Opciók: alumínium, alumínium + inox és réz). Rögzített szűrőtartó (csak az egy adagosnál)
Csak a rögzített karú (Pod) rendszereknél kapható. A rögzített karú rendszerünk professzionális hőfokszabályozó blokkja a szabadalmaztatott kar kialakítással könnyű használatot és kiváló kávé ízt biztosít a Podokból (ESE rendszer). Emellett a termoblokk végtelen gőzellátást biztosít a gépnek.

Ascaso Basic kávégép bemutató pumpa16 báros pumpa
A megfelelő erősségű nyomás, amit a professzionális vízpumpa állít elő, lehetővé teszi a forró víz egyenletes elosztását a kávén hogy a teljes aroma, íz és érzéki tulajdonságok előjöjjenek a kávéból.

Ascaso Basic kávégép bemutató 3 utas szelep3 utas szelep
A 3 utas szelep használata száraz átnyomást eredményez, így gátolva meg a csöpögést a kávéfőzés után és a túlnyomást.

Ascaso Basic kávégép bemutató csészemelegítőCsészemelegítő és Inox tálca
A professzionális kávébárok kávéfőzőgépeit utánozva, a felső részen egy csészemelegítő van beépítve, ami a csészéket melegen tartja, a végett hogy a kávé ne veszítsen a hőmérsékletén, amikor a csészébe kerül. A rozsdamentes acélból készült cserélhető tálca (amely a kávé vagy víz maradékainak az eltávolítására szolgál) és a rács kialakítása könnyű kezelést és tisztítást eredményez.

Ascaso Basic kávégép bemutató podos kivitelCsúcsminőségű alapanyagok és alkatrészek
A Basic kávéfőzőgépek fémből készültek, és csúcsminőségű (Formula1-ben és professzionális navigációban használt) festékkel lettek lefestve.

Minden komponense nagy tartósságra és kis karbantartásra lettek tervezve.
A modell átalakítható Irodai kávészolgáltatáshoz (OCS - Office Coffee Service), ami érmével vagy chip kártyával működtethető.

A készülék megvásárolható Podos kivitelben is.

Amennyiben vásárláskor hivatkozik a "Kávékorzó Magzinra" , úgy ajándékba adunk egy Essse BARTTOLO Espresso 250g kávét.

A termékeket megvásárolhatja a Momentinél.
www.momenti.hu