KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kapucziner májusi akció különleges ajándékkal

Guadeloupe Bonifeur kávéról nagyon keveset lehetett hallani, pedig a világhíres kávészakértő Philippe Jobin szerint a világ egyik legjobb Cru kávéja terem itt. A Kapucziner kávémanufaktúrának az egyik pörkölő együttműködő partnerétől sikerült szerezni egy kisebb tételt ebből a különlegességből.

Guadeloupe-ot Kolumbusz fedezte fel második útja során 1493. november 4-én.Ekkor mondta, hogy leggyönyörűbb hely ahol eddig jártam. A szigetet Nuestra Señora de Guadalupe zarándokhelyről nevezte el. 1635-ben érkezett az első francia telepes. 1674-től Franciaország gyarmata. Ma Franciaország tengerentúli megyéje.

A sziget klímája a friss levegő a megfelelő magasság a talajminőség a munkamorál a szakértelem biztosítja, hogy ezt a Jáva szigetéről származó kávé kiváló minősége és különlegessége miatt keresett ritkaságnak számít.

Tegnapi nap a pörkölés utáni 4. napon megkóstoltuk egy tesztelő csapattal.
Nekünk a kávé szerelmeseinek az a benyomásunk alakult ki, hogy a legjobb szigeteken termő kávé amelyet valaha kóstoltunk. Kiegyensúlyozott, hihetetlen aromával egy nagy testtel elegáns savassággal, amelyet kiemelt még a közepes pörkölés. Hosszadalmas utóíze emlékezetünkbe véste.

Mivel ebből a kávéból nagyon kevés terem, ezért az ára vetekszik a Jamaica Blue Mountain kávéval, Sőt...
Ezért a Kapucziner kávémanufaktúra úgy döntött, hogy a magas árra és a kis tételre való tekintettel kereskedelmi árat nem alakít ki

1. Azért hogy törzsvevőink megismerhessék ezt a különlegességet ezért május 5.-én 24 óráig beérkezett rendelésekhez ajándékba adunk ebből a különlegességből. 5000 Ft feletti rendelésnél 100 grammot, 10000 Ft feletti rendelésnél 250 grammot,és a felett természetesen arányosan növeljük az ajándék mennyiségét.

2. Természetesen érdemes átböngészni a web shop-ban több, mint 20 féle akciós termékünket.

3. Ráadásként 5000 Ft feletti vásárlásnál a postai költség 50%-át átvállaljuk, 10000 Ft felett pedig nem számolunk fel szállítási költséget.

4. Most mivel az áru szállítása az MPL történik ha a rögzíted a szállítási rak számodat + nyereményre tehetsz szert.

Azt gondolom, hogy nem kell külön hangsúlyozni, hogy ezzel az egyszeri lehetőséggel érdemes élni.

www.kapucziner.hu