KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

BWT szűrőkancsó nyereményjáték

Kávé. Reggel az ébredéshez szeretjük, délben frissítőként kortyolgatjuk. Délután nincs is jobb egy finom kávénál, és a bevállalósak még az esti program előtt is megisznak egyet. A kávé zamata, illata rabul ejt, és élvezettel ízlelgeti mindenki, aki egyszer a megszállottja lett.

BWT szűrt víz kávéhozPersze nem mindegy, hogy milyen kávéból készül, de most kapaszkodjunk meg: az még inkább nem, hogy milyen vízből főzzük. Egy csésze kávé 98 %-a ugyanis víz, és attól függően, hogy milyen csapvíz áll rendelkezésünkre, bizony lehet mellékíze a víznek, lehet üledékekkel teli. Az igazán zamatos, krémes kávé tehát optimálisan készüljön inkább szűrt vízből, amelyhez szerencsére ma már igazán nincs szükség bonyolult és drága készülékekre. A legjobb háztartási megoldás egy BWT vízszűrő kancsó használata, hiszen ez a kancsó szabadalmaztatott technológiája segítségével magnéziummal dúsítja a vizet. Így egyrészt a szűrt víz fogyasztásával hozzájárulhatunk a szervezetünk magnéziumbeviteléhez, amelynek élettani hatása rendkívül fontos. Hiszen ez az ásványi anyag több mint 300 enzim működéséhez szükséges, mely többek között a sejtek energiatermelő folyamataihoz is elengedhetetlen. A magnézium idegrendszerünk támogatása mellett jótékony hatással bír a csontjainkra, biztosítja a fogak keménységét, erősíti a szív-és érrendszerünket. S bár természetes magnéziumpótláshoz juthatunk különféle zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak fogyasztásával is, nagyszerű dolog, hogy a szűrt víz használata már önmagában is segítségünkre lesz ebben.

BWT szűrőkancsó a legfinomabb kávéélményértA hozzáadott magnéziumtól a víz lágy és selymes ízű lesz, PH értéke csaknem semleges, így magas minőségű ásványi anyagokkal dúsított vizet kortyolgathatunk, ha pedig a kávénkat készítjük el vele, kiemeli és hangsúlyozza az aromákat, ízeket.
A BWT szűrőkancsókat a következő hetekben különösen érdemes lesz beszerezni, részben azért is, mert érkezik a nyár, amikor is fokozottan ügyelnünk kell a folyadékbevitelre.

Továbbá azért is, mert aki július 31-ig vásárolja meg ezt a terméket, a számla vagy blokk AP-kódjának feltöltésével részese lehet egy remek nyereményjátéknak. Augusztus elején gazdára talál egy Daewoo kombihűtő, 3 db Tassimo kapszulás kávéfőző készülék és 50 db acél termoszbögre. A kancsók beszerzési helyéről és a játék részleteiről bővebben itt lehet olvasni: http://www.bwt-nyar.hu
További hírek a Facebookon: www.facebook.com/inspiraloviz