Menu

Tanulj kávét készíteni Gwilym Davies-el

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Kávés videók
  • Találatok: 2781
Gwilym Davies videóiEgy nagyszerű sorozatot készített a 2009-es világbajnok Gwilym Davies, amelyben az alapoktól kezdve végigvezeti az érdeklődőt a tökéletes kávékészítés folyamatán. A videók Takács Enikőnek köszönhetően magyarul is feliratozva vannak, így annak sem kell megijedni, aki nem beszél angolul.


A 6 részes sorozatban szó esik a gyakori hibákról, és általános tévedésekről. Bemutatásra kerülnek hasznos trükkök, és fortélyok, hogy a csészébe érkező végeredmény valóban tökéletes legyen. Következzennek a videók, amelyek remélhetőleg sok kezdő kávékedvelőnek segítenek majd, de akár a profik is meríthetnek belőle:

 

Hozzászólások:

Csak a regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe