Menu

Hepburn Cafe Dunaújváros

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Kávéház
  • Találatok: 3693
Hepburn Caffé kávézó belsőPár hónappal ezelőtt nyílt meg Dunaújváros egyetlen új hullámos kávézója a Hepburn Cafe. A belvárosban található ez a csöppnyi, de annál hangulatosabb kis kávézó.

Hepburn Caffé kávézó reggeliExtra prémium minőségű kávéval és képzett baristával várja vendégeit ez a hely. Az egyik kávéjuk állandó a sötét pörkölésű Don Cortez mely már sok-sok díjat söpört be a másik pedig az éppen aktuális világos pörkölésű Lucky Cap kávé. Espresson kívül érdemes megkóstolni a többi különlegességüket is, nagyon finom a cappuccino, a Flat White.

Hepburn Caffé kávézó kapucsínóTermészetesen más érdekességgel is tudnak szolgálni érdemes kísérletezni egy V60-as kávéval vagy egy Mizudasival is. A kávé mellé gyümölcsös chia pudingokkal, glutén, laktóz és cukormentes tortákkal várják a vendégeket.

Az árak teljesen a földön járnak egy espresso 330,- egy cappuccino 470,-.

www.facebook.com/hepburcafe

Cím: 2400 Dunaújváros, Dózsa György út 48. fsz.1

Forrás: Szekeres Zsolt

Hozzászólások:

Csak a regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe