KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Mostantól kávézzunk együtt!

Kiss Daniella a Pannonkávé Kft. márkanagyköveteKiss Daniella, a Miss World Hungary 2015. évi győztese lett nemrégiben a Pannon Kávé Kft. márkanagykövete..

Adódik a kérdés, hogy hogyan lesz egy szépségkirálynőből márkanagykövet?

A hazai kávészolgáltatási piac egyik meghatározó szereplője, a hamarosan 15. születésnapját ünneplő Pannon Kávé Kft. menedzsmentje úgy vélte, eljött az idő, hogy immár ne csak kiváló szolgáltatási színvonalával és minőségi kávéival különböztesse meg magát a piacon, hanem azzal is, hogy ajánlatait egy, a social media csatornákon is jól ismert személyiség is támogatja. Többlépcsős kiválasztási folyamat után végül engem kértek fel arra, hogy segítsem a munkájukat.

Amennyiben jók az információink mozgalmas és eseménydús nyarat tudhat maga mögött a Pannon Kávé Kft.

Valóban, számunkra a nyár legfontosabb eseménye volt, hogy az összes kiemelt hazai fesztiválon biztosítsuk a kávészolgáltatást. A Kávézz Velünk! csapatával karöltve a Perla kávénkat kóstolhatták a Gyereksziget, a VOLT, a Balaton Sound, a Strand és természetesen a Sziget Fesztiválra kilátogatók. Így a VIP vendégektől kezdve, a fellépőkön át, a teljes közönségig mindenki megismerkedhetett a Perla kávénkkal.

Milyen tapasztalatokkal zártátok ezeket a nagyszabású rendezvényeket?
Komoly kihívást jelentett számunkra, hogy megfelelő és kellően megbízható gépparkkal készüljünk, hiszen a gépeink - amelyek között volt több professzionális karos és számos félautomata kávégép is - szinte éjjel-nappal üzemeltek. E mellett természetesen a készültünk elegendő mennyiségű kávéval és a nélkülözhetetlen saját márkás cukorral, papírpohárral, és a kiegészítő termékek teljes választékával. Mindez - a gyors és szakszerű szervíz szolgáltatás és a logisztikai háttér biztosítása - zökkenőmentesen zajlott, amely komoly elismerést aratott minden Partnerünknél. Úgy véljük, hogy ismét jól vizsgáztunk, mind az általunk biztosított kávégépek és a kávé tekintetében, valamint tovább erősítettük az egyre népszerűbb és sikeresebb Perla márkát is.

Milyen terveitek vannak a jövőt illetően?
A Pannon Kávé Kft. jövő tavasszal ünnepli 15. szüle¬tésnapját. Tevékenységünket továbbra is a cég magyar tulajdonosai által kitűzött célok mentén folytatjuk. Tovább szeretnénk erősíteni a kapcsolatainkat régi és leendő partnereinkkel. Üzenetünk egyértelmű, a már megszokott kiváló szolgáltatási színvonal mellett kiváló minőségű kávét és korszerű, megbízható kávégépeket ajánlunk, mindezt rugalmas konstrukciókban, versenyképes árakon.