Menu

25 ÉV 25% Kedvezmény

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Reggeli kávé
  • Találatok: 423
25 éves a Kpaucziner KávémanufaktúraA Kapucziner Probat pörkölőjét 1993. november 6-án hagyták el az első finomra pörkölt kávébabok. Az elmúlt 25 évben azon dolgoztunk, hogy a pörkölést tovább tökéletesítsük és mindig a lehető legjobb minőségű és legfrissebb kávészemeket kapjátok, amikor otthon kibontjátok a Kapuczineres kávétasakot.
Pár millió lefőzött gőzölgő kávé és reményeink szerint ugyanennyi elégedett mosoly ami végig kísérte ezt az utat. Ennek örömére szeretnék egy további mosollyal kedveskedni nektek, így a saját blendünket, a Kapucziner specialitást ebben a hónapban 25%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg. Tartsatok velünk a következő 25 évben is, számítunk Rátok!

Jó kávézást kíván a Kapucziner csapata nevében:
Németh János
alapító és kávépörkölő mester

www.kapucziner.hu

Hozzászólások:

Csak a regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe