KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávékorzó díjátadó és eredményhirdetés 2018

Kávékorzó díjátadó és eredményhirdetés 20182018 December 5.-én került megrendezésre a Kávékorzó Magazin által meghirdetett szavazás ünnepélyes díjátadó rendezvénye az I Quattro Artisti Étterem és Kávézóban. A felső szinten berendezett különtérben, kulturált és igényes körülmények között, Perla kávéval és ásványvízzel várta az érkező meghívottakat. Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy rendelkezésünkre bocsátották az impozáns helyszínt, és külön köszönet a segítőkész, kedves, rugalmas hozzáállásért.

Ha már a köszöneteknél tartunk semmiképpen sem szabad megfeledkezni támogató partnereinkről, akik nélkül nem tudnánk megrendezni évről-évre ezt az eseményt, ami bár nem szakmai, hanem fogyasztói szavazatokon alapul, mégis fontos pillanata az évnek.

Úgy gondoljuk, hogy nagyon is fontos a fogyasztói oldalról történő visszajelzés, bár tudjuk, hogy vannak olyanok, akik erről másképp vélekednek, amivel semmi probléma nincs, hiszen mindenkinek lehet önálló véleménye. A minden eddiginél több nevező, és szavazásban résztvevő is úgy érezzük, hogy minket igazolt.

A díjak átadásában segédkezett Kiss Daniella, a Pannonkávé márkanagykövete, a Miss World Hungary 2015. évi győztese, a férfi díjazottak legnagyobb örömére.

 

A 2018-as szavazás végső eredménye:

A 2018-as év legkedveltebb kávéja a fogyasztók szavazatai alapján, az Umami Roastery San Remo blendje lett.


A Kávé kategória további díjazottai: Mokaflor Nero 100% arabica, Lucky Cup, Bányai, PACIFICAFFE - Ethiop Aricha, PASCUCCI GOLDEN SACK, Pellini TOP 100% Arabica, Molinari 100% Arabica, Kolumbiai szüreti gyümölcskávé – Kapucziner, Contador Exclusive Arabica, Awaken Adado Shara

2018 legkedveltebb kávézója a Wake Cup kávézó lett.


A Kávézó kategória további díjazottai: Caffé Grande Italia, A Kávé Háza, Kék Elefánt kávézó, Belvárosi Kávéház – Szekszárd, A paksi kávé, REÖK Kézműves Cukrászda, Szomszéd Kávézó, Antique Café, Szia kávézó

A 2018-as év legkedveltebb baristája címet Hegedüs László zsebelte be.


A Barista kategória további díjazottai: Lukács Ildikó, Pillér Mercédesz, Jarjabka Zoltán, Plattner Adrian, Gintli Patrik, Bíró Bence, Nagy Krisztián, Varga Péter, Barabás Katalin

2018 legkedveltebb kávépörkölőjének választották a fogyasztók a PACIFICAFFE kávépörkölőt.


A Kávépörkölő kategória további helyezettei: Kapucziner Kávémanufaktúra, AVX, Umami Roastery, Lucky Cap Micro Roastery,

Külön díjban részesült Németh János a Kapuczíner Kávémanufaktúrától a 25 éves munkásságáért, amivel igencsak sikerült meglepni, és a résztvevők hatalmas tapsa közepette, meghatottan vette át a megérdemelt elismerést.


A díjátadó a korábbi évekhez hasonlatosan barátságos, oldott légkörben zajlott. Mindenkit megtapsoltak és örültek a másik sikerének. A rendezvény befejeztével is még többen maradtak egy picit baráti beszélgetésre.

További képek a Facebook oldalunkon elérhetők.

Köszönjük szépen mindenkinek a részvételt és a kellemes hangulatot! Továbbá sok sikert és hasonló kitartást kívánunk a helyezetteknek! Találkozzunk jövőre is!


Akik nélkül nem jöhetett volna létre:

Contador Caffe