KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Megérkeztek az illy karácsonyi meglepetései!

illy karácsonyi akcióMost duplán megéri bármilyen illy Francis, de különösen iperEspresso kapszulás kávégépet vásárolni, hiszen a márka garantált ajándékokkal és nyereményjátékkal is készül az ünnepekre.

A korábbi hagyományokat követve az illy idén is elkényezteti a kávézás szerelmeseit, hiszen az ünnepi akcióban nemcsak kivételes kávégépeket vásárolhat, de 4 féle - akár bruttó 21 200 forint értékű - ajándékcsomag közül is választhat egyet és ha szerencséje van, Ön nyerheti meg a Villányi Borvidék legszebb falujába, a palkonyai Borostyán Vendégházba szóló hétvégi pihenést 10 fős társaságával.

Ugye, milyen jól hangzik? Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni egy kényelmes fotelben és néhány kattintással kiválasztani azt a kávégépet, mellyel szíve szerint megörvendeztetné szeretteit. Az akció a darált kávés és az ESE podos Francis gépekre is vonatkozik. Sőt, a nyereménysorsoláson akkor is részt vesz ha bármit vásárol az EspressoShop.hu oldalon legalább 25ezer Ft értékben a karácsonyi akció alatt.

Válasszon a legjobbak közül!

Elsőként a sorban az X9 IperEspresso kapszulás kávégép csábít krómozott külsővel, bordó, fekete és ezüst kivitelben. Az ellipszis formájú kávégép 2 féle kávéhosszt kínál, a tökéletes fekete pedig 15 bar nyomással érkezik csészéjébe minden alkalommal. A használt kapszulák automatikusan ürülnek és ha szükséges, a víztartályt működés közben is utántöltheti.


illy kávégépekA kávéházi hangulat az X7.1 IperEspresso kávégéppel érkezik meg otthonába, az acél termoblokk, az olasz dizájn és az érintőgombos kezelőfelület még a hozzáértőket is lenyűgözi, a gyorshűtés funkció pedig lehetővé teszi, hogy cappuccino után rögtön elkészíthesse a tökéletes espressot. A programozható kávéhossz mellett a könnyedén tisztítható gőzkar és az automata vízkőtelenítő program is gazdagítja a praktikus tulajdonságok sorát.

A tejes kávéitalok kedvelőinek kitűnő választás lehet az Y5 Milk IperEspresso kapszulás kávégép, mely sokoldalúságával hívja fel magára a figyelmet: az érintésérzékeny menüből 6 féle ital közül választhat. Gombnyomásra készül a cappuccino és latte macchiato, a maradék tejet pedig a tartállyal együtt a hűtőbe teheti, amikor már nincs rá szükség. Ha még ennél is többre vágyik, a gyors kapszulabehelyező rendszer, a két pozícióban állítható csészemagasság és az energiatakarékos üzemmód biztosan meggyőzi a választásról.

Hamisítatlan illy szépség és minőség

illy karácsonyi kedvezményekHa már beszerezte kedvenc kávégépét, ne feledkezzen el a csészékről sem: már Magyarországon is kapható az illy legújabb gyöngyszeme, a Max Petrone illy Art Collection. Marina Abramovic "We're all in the same boat" - Egy csónakban evezünk! fantázianevű kávés bögréje a gyűjtőknek csemege!

Az EspressoShop.hu minden termékkategóriában a legjobbat hozza el vásárlóinak, így kerültek fel a palettára az illy 9 Arabica kávéfajtából megkomponált klasszikus kávékeveréke mellé a Domori csokoládék, és a Dammann kristályfilteres exkluzív teaválogatásai különleges, karácsonyi díszcsomagolásban.

Nézzen szét a webáruházban, csemegézzen a garantáltan választható ajándékcsomagok között és nézze szerettei mosolygós arcát Szenteste, a karácsonyfa körül.
Az akció részleteiért kattintson ide!
Boldog karácsonyt kíván az illy! Live Happilly!