KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Valentin napi páros ajándékutalvány

pa rosgourmetAjándékozza meg Kedvesét egy igazi élménnyel! Imádják reggel együtt szürcsölni a kávét, és kísérletezni a különböző kávés italok elkészítésével? Akkor itt az ideje, hogy regyütt tudjanak meg még többet a kávéról az Universita del Caffé 4 órás kávé gourmet tanfolyamán, ahol a "cserjétől a csészéig" elméleti és gyakorlati oktatást kapnak. Megtanulhatják a tökéletes espresso készítés minden részletét!

❤️ VALENTIN NAPI AKCIÓ! ❤️ A 2019 február 14-ig vásárolt páros Kávé Gourmet ajándékutalványok mellé egy tábla Domori ínyenc csokoládét is adunk, amit átadhat kedvesének a közös élmény mellé! Kérjük jelölje be fent a checkboxot, hogy a csoki 0 Ft-ért kerüljön a kosarába!

dom napo criol n 28 1 2

Ha kreatív, és kávémániás akit meg szeretne ajándékozni rukkoljon elő egy igazán különleges ajándékkal! Az illy nemzetközileg elismert Universitá del Caffé tananyagából összeállított Kávé Gourmettanfolyamon fél nap alatt megtanulhat kávékóstolási alapfogásokat, szórakozva szerezhet elméleti és gyakorlati tudást a kávéról cserjétől a csészéig, és tejhabkészítő kreativitását is felfedezheti! Az ajándékutalványt rendelje meg, számlát küldünk, melynek alapján a részvételi díjat át tudja utalni. A díj beérkezése után, az Ön által megadott névre kiállított ajándékutalványt elektronikusan juttatjuk el Önnek emailcímére, melyet a megajándékozott bármelyik jövőbeni Kávé Gourmet tanfolyamunkra beválthat. Az ajándékutalvány beváltható a vásárlást követő 1 éven belül.

A kávé ínyenc tanfolyamról, követlező időpontokról itt tudhat meg többet »»»»