Eduardo Hernandez valamint felesége Szilvia Gutierrez El Salvadorból személyesen vett részt a kóstolón.

Részletesen tájékoztatták a jelenlévőket a farm történetéről, kávé termesztés nehézségeiről, az új feldolgozási módszerekről. A farm munkájában már a negyedik generáció vesz részt. Csodálatos helyen 1200 m magasan ma is működő Santa Ana vulkán szomszédságában,a hegyek övezte Alotepec tó partján terül el.

Kizárólag specialty magas minőségű alapanyag kerül ki a feldolgozó üzemből. Nagy örömükre a Kapucziner kávémanufaktúra már 4 éve vásárol közvetlenül a farmról. A tavalyi évben is s az idei évben is volt olyan újdonság ami Európában kizárólag a Kapuczinerben érhető el. Santa Cristina bourbon naturál feldolgozású alapanyaga.

A jelenlévő tesztelők igazán elismerően nyilatkoztak a cupping alkalmából kóstolt kávékról.
Forrás: infogyor.hu