KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Filteres kávéfőző: újdonság a Sage-től (x)

A nagyobb társaságokat is könnyedén kiszolgálja a Sage új filteres kávéfőzője, a the Sage Precision Brewer™. A Sage SDC400BSS modell a világ első 1,8 literes, automata, filteres kávéfőző gépe. A kávéfőzés feletti tökéletes irányítást nagy méretű LCD kijelző is segíti. Így könnyen és pontosan beállítható a főzési hőmérséklet és a főzési idő is, akármilyen is legyen a kávé eredete, kora és pörkölése.

A PID vezérlésnek köszönhetően a hőmérséklet 1 Celsius fok pontossággal állítható be, a Thermocoil rendszer pedig a gyors felfűtésről gondoskodik. A víztartályban vízszűrő betét is található, amely a vízkő lerakódást minimalizálja. A lefőzendő kávé mennyiségétől függően az állandó szűrőt, a szűrőkosarat vagy az egyszerhasználatos papír szűrőt használhatjuk.

6 egyéni főzési mód választható ki, hogy úgy élvezhessük kávénk kiegyensúlyozott, tökéletes ízét, ahogy a leginkább szeretjük. A FAST (gyors) program 12 csésze kávét mindössze 7 perc alatt készít el. A GOLD (arany) program az optimális kávéfőzési mód, amely megfelel az ECBC (Európai Kávékészítési Központ) arany szabványának, a kúpos állandó szűrő használatával. A STRONG (erős) programmal főzhetjük le a legerősebb kávét, de választhatjuk a Pour Over vagy a Cold Brew kávékészítést is. A MY BREW pedig a saját kedvenc beállítások lementését teszi lehetővé, ezen belül egyénileg állítható be a forrázási idő, a víz mennyisége, a kávé hőmérséklete és a főzési idő is.

És ha mindez még nem lenne elég, a pontos idő beállítását követően a kávéfőzés kezdete előre be is programozható, hogy ébredés után rögtön kedvenc kávénk illata fogadjon minket a konyhában, amit egyes programoknál melegen tartás funkció egészít ki. A biztonságos otthoni használatot a gyermekzár funkció biztosítja.

A konyha tisztán tartását segíti elő az automatikus csepegésgátló. A rozsdamentes acél burkolatú készülékhez kettős szűrőtartó kosár, 1,8 literes üvegedény, hálós szűrőbetét, és egy 10-es csomag papír szűrőbetét is jár, így otthon azonnal beüzemelhető az 1650 W teljesítményű készülék.

A Sage készülékekről további információ a sagehu.hu oldalon érhető el.