KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Kapucziner Kávémanufaktúra áprilisi akciói

A Húsvéti Ünnepek reményeink szerint tudnak egy kis örömöt varázsolni az arcokra még ebben a nehéz időszakban is. A Kapucziner az ünnepi reggeleket szeretné egy kicsit szebbé és ízekben, illatokban gazdaggabbá varázsolni a frissen pörkölt kávékülönlegességeivel. Rendeléseiteket érdemes legkésőbb Április 6-án, hétfőn leadni, hogy még biztosan időben odaérjen. A körülményekhez képest kellemes készülődést és jó kávézást kívánunk! Vigyázzatok magatokra!

husveti top blendHúsvéti TOP blend - 3 000 Ft / 250g

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves kávérajongónknak ezzel a különleges blenddel, amely mindig csak ilyenkor kapható a Kapuczinerben! A kávépörkölő mesterünk úgy állította össze a receptet, hogy a világ minden tájáról érkező kiváló arabica kávék harmonikus egészet alkossanak. A kizárólag a legjobb kávékból álló blend így világ körüli útra invitálja Önöket.
Tovább olvasom...

lindtcsokinyusziAJÁNDÉK minden 15 000 Ft feletti rendeléshez

A Húsvét előtti rendelésekhez, amennyiben a rendelési érték eléri a 15 000 Ft-ot, egy 100g-os Lindt arany csokoládé nyulat adunk ajándékba, hogy az ünnepi asztalon ne csak a kávé legyen az egyetlen finomság. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.


kolumbia tolima arabica kave 061Kolumbia Hacienda La Claudina Honey - 3 000 Ft / 250g 

A Hacienda La Claudina területéről lenyűgöző kilátás nyílik a Los Farallones del Citara hegységre, amely akár 3900 méter magas. Csaknem 60 ültetvényes dolgozó felelős az érett kávébab növényekről történő szedéséért a betakarítási időszakban. A víz nélküli (feldolgozott) 96 órás erjesztés kiválóan szolgálja ezt a kávét és remek ízvilágot kölcsönöz neki.

Tovább a termékhez >>>

kotyeszKávé készítése - kotyogós kávéfőző

Szinte minden konyhában megtalálható a hagyományos kotyogós kávéfőző, ha más nem a konyhaszekrény mélyén biztosan lapul egy régi darab. :) Erős és némileg keserű kávét készít, amolyan olaszost. Relatív olcsón beszerezhető szerkezet, használata nem tűnik túl bonyolultnak, igazán jó kávét készíteni azonban nem is olyan könnyű vele. Tovább olvasom...

joe frex kanalmerleg 01Joe Frex - digitális kanálmérleg - 3 990 Ft

A tökéletes kávé készítésének több feltétele is van. Nagyon fontos a megfelelő alapanyag és gép kiválasztaása mellett az adott kávékészítési technikához illesztett őrlés, hőfok és a mennyiségek beállítása is! Mérje ki pontosan a kávé mennyiségét, hogy a legjobb kávé készüljön az Ön otthonában is! 
Tovább a termékhez...


Csomagolás változások!

A kínai gyártás leállása miatt nehézségek adódtak a beszerzésben, így sajnos a süthető/géppel lezárható 250 grammos csomagolásunk helyett kénytelenek vagyunk a korábbi natúr, környezetbarát csomagolást alkalmazni, ami nem lesz géppel lezárva. Lehetőség szerint mindig zárjátok vissza a csomagot, vagy tároljátok fémdobozban.

Hasonló a helyzet az 500 grammos, szelepes, visszazárható csomagolásnál, amelyen jelenleg sajnos nincs CO2 szelep. Ugyanakkor a kávé szellőztetését csomagolás előtt elvégezzük, így a szelep hiánya nem okoz a kávé minőségében változást.

Reméljük hamarosan visszatérhetünk a szokásos csomagolóanyagokhoz. Köszönjük türelmeteket és megértéseteket!

kep tojas 02Recept -Tiramisuval töltött csokitojás

Könnyen elkészíthető tiramisuval töltött csokitojás. Természetesen a nyers tojás és rum nélkül is készíthető, úgy is nagyon finom! :)

Tovább a recepthez >>>

Kövess minket a Facebookon és a Pinteresten is!

Kapucziner Kávémanufaktúra: https://www.kapucziner.hu/https://www.kapucziner.hu/