KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Óriás illy kávécsomag hihetetlen áron!

Ezt jól összeraktuk Neked! Az ismét ránktörő #maradjotthon és #homeoffice jegyében az EspressoShop.hu tovább segíti a biztonságos, és finom otthoni kávézást. KINGSIZE csomagunkban 20 doboz (414 darab) iperEspresso kapszula mellé adunk egy Francis Y3.2 kávégépet fekete színben! Mindössze 96 600 Ft-ért Tied a csomag 135 200 Ft helyett!

A gép mellé küldött kapszulacsomag az illy klasszikus, 9 arabicából álló keverékét tartalmazza normál és sötét pörkölésben, valamint a blend alkotóelemei közül két szólistát: az Etióp, és Guatemala Arabica Selection kávékat.

OlimpiaZagnoli 2880x1480

Espresso Klub: 7 % kedvezmény a törzsvevőknek!
Természetesen szemes, darált, podos formában is megtalálod az illyt nálunk, és ha designmániás vagy akkor is térj be hozzánk! Az ikonikus illy csészék, kávégépek, és Alessi kotyogók mellett az Illy Art Collection szettek, és a kortárs művészek által dekorált illy kávé legújabb kiadása is szuper ajándék, akár magadnak is! Csúcsminőségű, és különleges csomagolású Dammann teáink és Domori forró csokoládéink is felmelegítenek a bekuckózós időkben, sőt, most már különleges, kézműves palkonyai borokkal is várunk. Már 15ezer Ft-os vásárlással beléphetsz Espresso Klub törzsvásárlói rendszerünkbe, klubtagunkként 7% kedvezményt és egyéb különleges ajándékokat kapsz! Nálunk szállítási időpontot sem kell vadásznod, csomagod 2 nap alatt megérkezik hozzád érintésmentes futáros kézbesítéssel.

espresso klub

Ősszel is várunk kávé ínyenc, barista és latte art tanfolyamainon
Nemcsak finom kávét és szép kávés, teás eszközöket, de tudományt és szórakozást is adunk neked! Kávé iránti szenvedélyedet alakítsd tudássá! Októberben még van hely 3 napos barista tanfolyamunkra, mely hasznos tudás ha bármilyen vendéglátós területen dolgozol, saját üzletet tervezel. Ha külföldre mennél, az illy által kibocsátott tanfolyam oklevéllel nagyobb eséllyel próbálhatsz szerencsét. Ha már a kisujjadban van a kávéfőzés csinja-bínja tanulj meg instagram pozitív tejhab mintákat készíteni egy napos Latte Art kurzusunkon!

Ha egy rövidebb, ismerkedő ínyenc kurzussal kóstolnál bele a kávék világába fél napos Kávé Gourmet tanfolyamunkat ajánljuk, mely szombati családi programnak is kiváló. Ha párosan jössz ajánljuk a kedvezményes páros belépőt! Tanfolyamainkat a covidra való tekintettel a megfelelő óvintézkedésekkel tartjuk meg.

Gyere, nézz körül az olasz kávé, tea, és a design birodalmában!