KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Pénzdíjas barista versenyre lehet jelentkezni a Sirha Budapest kiállításon

A Sirha Budapest és a KávéBár Projekt szervezésében, valamint az Alpro partneri támogatásával zajlik március 22-én a SIRHA COFFEE CHALLENGE- Plant-based Universe by Alpro kávés verseny. A Sirha Budapest kiállításon szervezendő bajnokság célja felhívni a szakma figyelmét arra robbanásszerű trendre, hogy egyre többen választják a növényi italokat, amelyek nemcsak finomak, hanem kiszolgálják a tudatos kávéfogyasztók igényeit is.

Március 9-éig lehet jelentkezni az ingyenes regisztrációjú megmérettetésre egyénileg és csapatban is. A versenyzőknek egyrészt kreatív italt kell készíteniük, melyhez kötelezően felhasználnak egy választott Alpro Barista terméket. Saját kávéval dolgozhatnak, és felhasználhatnak egyéb kiegészítő alapanyagokat is az alkohol kivételével. Fontos az ízharmónia és az esztétikum. A másik feladat választott Alpro Barista termékből latte típusú ital készítése választott minta öntésével. A latte ital űrtartalma 100-250 ml között lehet. Fontos az ízharmónia és a minta. Jelentős pénzdíjazás, további nyeremények és garantáltan jó hangulat vár a résztvevőkre!

További információk, versenykiírás és jelentkezési lap letöltése az alábbi linken: https://sirha-budapest.com/programok/sirha-coffee-chalange/
Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1068690453689278

A Sirha Budapest kávébárja március 22-24. között az F pavilonban

A kávéverseny mellett Sirha Business Café is várja a szakmabelieket és az üzletnyitást tervezőket. A kiállítás vendégei itt nemcsak kényelmesen elidőzhetnek, hanem szakmai programokon és kóstolókon is részt vehetnek. A standon az Alpro, a Molnar Barista Coffee-Victoria Arduino, a Liquid Gold Bar és az Eldorado Lemonde Bar kóstolói zajlanak a rendezvény ideje alatt. Március 23-án CAFÉ PRO néven szakmai fórum és kerekasztalbeszélgetés szerveződik kávépiaci témákról. A kávé jövője, fenntarthatóság a kávéiparban, kortárs olasz kávékultúra, pandémia utáni hazai horeca-piaci helyzet – többek között ezekről is szó esik a fórumon. Március 24-én BAR PRO kerekasztalbeszélgetés zajlik a standon, ahol a piaci terméktrendektől kezdve az új fogyasztói szokásokon át a pandémia okozta kihívásokig számos téma napirendre kerül.

A Sirha Business Café részletes programja itt található: https://sirha-budapest.com/programok/kavebar

A Sirha Budapest szakmai regisztrációval ingyenesen látogatható: https://sirha-budapest.com/szakmai-regisztracio/