KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Kapucziner Kávémanufaktúra szeptemberi ajánlatai 2022

Kedves Kávérajongó! Minden év szeptemberében ünnepeljük a Kávé Világnapját, szeretnénk hogy a Kapucziner vásárlói időben felkészülhessenek, ezért e havi hírlevelünkkel már a hónap elején jelentkezünk. A jelenlegi árainkat a Kávé Világnapjára való tekintettel szeptember 30-ig biztosítjuk!

Ajándék kávé a rendeléshez - 2022 szeptember 30-ig érvényes!

Már sok éves hagyomány alapján 17.000Ft feletti megrendelésnél 125gramm, 22.000Ft feletti megrendelésnél pedig 250gramm ajándék kávét kínálunk a Kapucziner majdnem teljes kínálatából. (Csupán 3 kávénk kivétel, a Kopi Luwak, a Peru Uchunari, és az egyedi üvegben csomagolt kávé.) Idén sem szakítjuk meg ezt a hagyományt, annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban az árak csak emelkednek, így kívánjuk megköszönni sok éves hűségeteket! Az akció idején a legmagasabb értékű megrendelőnknek extra meglepetéssel is kedveskedünk.

Mindössze annyi a teendő, hogy a megrendelés megjegyzés rovatába kérlek írd be a kiválasztott ajándék kávé nevét. Köszönjük!

kave vilagnapja


Egy partnerünk arra kért Bennünket, hogy szerezzünk neki egy nagyon különleges specialty kávét. Választása a Panama Los Limones kávéra esett, amely 93 pontos fantasztikus eredményt ér el a nemzetközi minősítő teszten. A Kapucziner kávéi közül ez eddig a legmagasabb pontszámú nyers kávé. Ezt is válaszhatod ajándéknak! Szeretettel ajánljuk!


panama finca los limonesPanama - Finca Los Limones - Natural- 250g
Akciós arabica specialty kávé
Az 1940-es évek vége felé a Boquete kerületben Vidal Suárez és Eira Gutierrez de Suárez indították el a kávétermesztést a La Camiseta nevű saját farmjukon. A család különleges szorgalommal termeszt egyre jobb minőségű kávébabokat, melyek már nem első alkalommal jutnak el a Kapucziner kínálatába. Kiváló minőségű tételről van szó, melyet ízvilágában édes áfonya, mazsola és krémes nugát jellemez.
250g - 4000 Ft helyett most 3.200 Ft
Tovább a termékhez...


Kenya

Az alternatív kávé készítőknek szeretettel ajánljuk Kenyai kávéinkat!

Kenya AA Plus KiamaniaKenya - AA Plus Kiamania - 250g
Afrikai arabica specialty kávé
Ez egy AA Kiváló minőségű mosott microlot a Kiamaina nedvesüzemből, a Nyeri megyei Kiama Farmers Szövetkezet által működtetett öt nedvesmalom egyikéből. A szövetkezetet olyan kis gazdálkodók alkotják, akik az SL28, SL35, Ruiru 11 és Batian fajtákat termelik átlagosan 1.700m magasságban. Ez a kávé hagyományos, teljesen mosott eljáráson ment keresztül. SL 28 kenyai fajtájú kávé nagyon édes bodzavirág és jázmin valamint a pomeló gyümölcs ízvilága jelenik meg a italban. Az idei évben ezt a magas árú kávét is választhatod. ajándéknak!
250g - 3000 Ft
Tovább a termékhez...

A nyári kánikula elmúlásával ismét elérhető a web shopban sokak kedvence a csokis kávészem és a csokis kakaóbab! Tovább a pörkölt finomságokhoz >>>
csokis kvszem 01
Friss szüretből érkezett Kuba leghíresebb kávéja a Turquino. Nagyon nehéz hozzájutni ehhez a különlegességhez!

kuba turquino arabica kave 042Kuba Turquino - 250g
Arabica specialty kávé
A Kuba Turquino a legjobb kubai kávé, tüzes és eredeti ízű, illata a kubai szivarra emlékeztet. A kubai Sierra Maestra 1700-1800m magasan termesztik Alacsonyabb savtartalmú , mint más közép-amerikai kávék. A belőle készített kávé kiegyensúlyozott, fűszeres telt aromájú, hihetetlenül hosszan tartó utóízének okát ma is titok övezi.
250g - 3.000 Ft
Tovább a termékhez...

guadelope arabicaGuadeloupe Yellow Bourbon - 250g
Arabica specialty kávé
Karib tenger csodálatos szigetének édes terméke. Egy különlegesség, ritkaság a Kapucziner kínálatában egy édes bourbone fajtájú kávé, csipetnyi egzotikus gyümölcsökkel.
250g - 3500 Ft helyett 2.400 Ft
Tovább a termékhez...


izesitett brasil santos arabica kave 064Újdonság!!! Burundi Dusangirijambo - arabica kávé - 250g
Arabica specialty kávé
Burundit az ország alakja és elhelyezkedése, valamint az itt élő emberek barátságosságának köszönhetően Afrika szívének is nevezik. A "Dusangirijambo" szó az ötletek és erőfeszítések összefogását jelenti a gazdálkodás és a közösség fejlődésének előmozdítása érdekében. A kiváló termés és a precíz feldolgozási eljárás egy nagyon kellemes csészeprofilt kölcsönöz ennek a különlegességnek. A rozmaring és a narancshéj gyógynövényes jegyei mutatkoznak. Kiegyensúlyozott barnacukoros édesség és finom csipkebogyó lecsengés jellemzi.
250g - 3.000 Ft
Tovább a termékhez...


posta csomagautomataSzállítási díjak
Csomagautomata kedvezmény
Apró jó hír a szállítási opciók világából, hogy az MPL Csomagautomatás szállítás díját, már 15.000 Ft rendelési értéktől át tudjuk vállalni. Válaszd Te is ezt a kényelmes és költséghatékony megoldást!