KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Cellini Nespresso kompatibilis kávékapszula kánaán

Az olasz Cellini cég múltja 1946-ra nyúlik vissza, amikor a Pieri család megnyitja a "Columbia" pörkölő céget Livornóban, azzal a céllal, hogy minőségi kávét kínáljon. Elérték, hogy néhány év múlva a Columbia kávé már az egyik legelismertebb volt Toszkánában. 1996-ban a három történelmi márka, a "Columbia", a "Filicori" és az "Ekaf", amelyek az olasz bárszektor ismert szereplői voltak, összefognak, hogy létrehozzák az új " Cellini " márkát. A cég mottója: "A kávé élvezet, nem luxus", és ez tükröződik a Cellini kávékapszulákban is. A kapszulákban tökéletesen ötvöződik a hagyományos olasz pörkölés mestersége a modern technológiával, hogy Nespresso gépeddel is élvezhesd a tökéletes olasz kávé ízét.

A Cellini kávékapszulák alumíniumból készülnek (kivétel a desszertes változatok, mert azok műanyagok), amelyek 100%-ban újrahasznosíthatóak, mivel a cég elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és folyamatosan fejleszti a kávétermesztés és -feldolgozás környezeti hatásainak csökkentését célzó stratégiáját. A kiváló minőségre törekvést jellemzi az is, hogy a Cellini kizárólag arabica kávét használ, melyet a hagyományos olasz pörköléstechnika segítségével pörkölnek.

Cellini Nespresso kompatibilis kávékapszula bemutató kapszula közeliCellini Nespresso kompatibilis kávékapszula bemutató csomagolás

A Cellini kávékapszulák ízvilága:

A Cellini kávékapszulák rendkívül nagy választékban kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. A klasszikus eszpresszóktól a gyümölcsös ízvilágú kávékig, a testesebb krémes kávéktól a koffeinmentes variációkig terjed a paletta.

A teljesség igénye nélkül álljon itt pár típus a választékból:
  • Cremoso: Ez a kávé ellenállhatatlan illatával és friss gyümölcsös jegyeivel kápráztat el
  • Intenso: Erős, testes kávé, intenzív aromával
  • Melodico: Harmonikus ízvilágú kávé, enyhe savassággal
  • Decaffeinato: Koffeinmentes kávé, melynek ízvilága nem marad el a koffeines kávéktól
  • Dolce Vita: Édes, karamellás jegyekkel bíró kávé, mely tökéletes választás desszerthez
  • Frutti di Bosco: Vadbogyós ízvilágú kávé, mely frissítő élményt nyújt

Cellini Nespresso kompatibilis kávékapszula bemutató lefolyásCellini Nespresso kompatibilis kávékapszula bemutató eszpresszó

De vannak köztük olyanok is, mint pl. a „Nocciolino” amely a mogyorós cappuccino szerelmeseinek készült, vagy a Crema Catalana, ami kellemes karamell utóízzel jellemezhető, és a híres desszert szerelmeseit veszi célba. Ezek a kapszulák már nem annyira kávék, mint inkább „desszertek” vagy ínyencségek, azoknak, akik az ilyet kedvelik. Engem ezek kevésbé győztek meg, mert az ízvilág valóban az amit ígér, de számomra picit „műízű” és nem túl sok köze van a kávéhoz.

Ezzel ellentétben, viszont a kávés kapszulák kifejezetten jók, és valóban érezhető különbségek vannak köztük. A technológiához mérten teljesen élvezhető kávékat sikerült elfogyasztanom, és ebben az esetben a gyártói leírások sem voltak túlzóak, valóban azokat az ízjegyeket hozták, amik fel voltak tűntetve a csomagoláson. A lefolyásuk jó volt, és az állaguk is tökéletes. Sokféle kapszulát volt már szerencsém megkóstolni, de az biztos, hogy ezek a felsőbb kategóriába sorolhatók.

cellini pod desszert

A Cellini kávékapszulák ára:

A Cellini kávékapszulák ára teljesen versenyképes a piacon lévő más Nespresso kompatibilis kapszulákkal, a teszt írásakor 150 Ft/db alatti áron voltak elérhetőek. A kapszulák 10 db-os kiszerelésben kaphatóak, így mindenki könnyen ki tud próbálni többféle változatot, hogy megtalálja az ízlésének megfelelőeket. Ráadásul a forgalmazó kínál kedvezményes árú kóstolócsomagot, szóval tessék bátran próbálgatni, mert a legjobb minden esetben a saját tapasztalat.

Cellini Nespresso kompatibilis kávékapszula bemutató próbacsomag

Hol kaphatóak a Cellini kávékapszulák?

A Cellini kávékapszulák online és offline is kaphatóak. Megvásárolhatod őket az EspressoShop webáruházában, vagy személyesen az üzletükben (1034 Budapest, Bécsi út 77-79.)

A Cellini kávékapszulák remek választást jelentenek azoknak, akik prémium olasz kávét szeretnének élvezni Nespresso gépükön. A széles ízválaszték, az átlagnál jobb minőség, a kényelmes használat, a fenntarthatóságra való törekvés és a versenyképes ár, garancia a tökéletes kávéélményre.