KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Tokio gyémántja: Bvlgari Il Cioccolato & Il Cafe

bvlgari kávézóEgy étkezés sem lehet tökéletes a végén kávé vagy desszert nélkül. Szóval, ha Ginzában vagy, miért ne néznél be a világ első Bvlgari kávézójába és csoki boltjába?
Az elegáns tokiói belvárosi negyed, Ginza, egyedüli központja a luxusnak. Olyan nagy márkák vetették meg itt lábaikat, mint a Cartier, a Lui Vuitton, a Bvlgari, a Dior, a Gucci és a Burberry. De a Shiseido kozmetikai cég sem marad le, a spanyol Ricardo Bofill égisze alatt építette újjá vendéglőknek és kiállító helyiségeknek otthont adó ingatlanát, a Tokyo Ginza Shiseido Building-et. A nagy terrakottalapokkal borított - 55 méter magas, 11 emeletes - épület uralja a luxusnegyedet. A Hermes már 12 éve keresett magának telket, és 1997-ben 9 milliárd jenért (közel 85 millió euro) vett is. Az építési költségeket nem hozták nyilvánosságra. A jó helyen lévő földszinti helyiségek bérleti díja azonban soha nem csökkent. Ma is átlagosan 100 ezer jent kell havonta fizetni egy 3,3 négyzetméteres helyiségért, mondja Motojama Kiicsiro, egy luxuscikk-behozatallal foglalkozó családi vállalkozás örököse.

Ginzában nyílt meg a világ legnagyobb Bvlgari üzlete is, sőt az ékszer kollekciók mellett forradalmian új irányra állt rá a cég: kávé és csoki boltot is nyitottak a két emeleten. A kávézónak ugyanolyan luxus hangulata van, mint egy ékszerboltnak, .

De ha mégsem járnál Tokióban, a legközelebbi Bvlgari üzletben is beszerezheted az ékszerről híresült márka új csokoládé kollekcióját. A kézzel készített csokoládékat a klasszikus Bvlgari-ékszerek dizájnja inspirálta és elegáns fekete dobozkákba csomagolták őket. Hozzájutni pedig kizárólag a Bvlgari ékszerboltjaiban lehetséges. Ez a kifinomult apróság tökéletes meglepetés az édesszájúaknak.

Forrás: Quality Magazin