KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Costa Coffe és Inmedio nyílik az Eiffel Irodaházban

Costa Coffe és Inmedio nyílik az Eiffel Irodaházban

A világ egyik legnagyobb, 300 négyzetméteres Costa Coffee kávézója nyílik meg az Eiffel Tér Irodaház fejlesztésnek a Teréz körútra nyíló 3 szintes kiskereskedelmi területén. Míg a szomszédos, 120 négyzetméteres Inmedio üzlet Magyarország legnagyobb és legszélesebb nemzetközi sajtóválasztékát kínálja a hagyományos Inmedio kínálat mellett.
A bérleti megállapodások a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó közvetítésével jöttek létre.

A világ egyik legnagyobb, 300 négyzetméteres Costa Coffee kávézója nyílik meg az Eiffel Tér Irodaház fejlesztésnek a Teréz körútra nyíló 3 szintes kiskereskedelmi területén. Míg a szomszédos, 120 négyzetméteres Inmedio üzlet Magyarország legnagyobb és legszélesebb nemzetközi sajtóválasztékát kínálja a hagyományos Inmedio kínálat mellett. A Lapker csoport által üzemeltett Costa Coffee és az Inmedio üzletek várhatóan 2009. októberében nyílnak meg.

Az összesen 23,663 négyzetméteres Eiffel Tér Irodaház, valamint a fejlesztéshez tartozó 5.000 négyzetméteres kulturális közpark 2009. szeptember 1-én kerül átadásra.

Az Eiffel Tér földszintjén elhelyezkedõ 2.200 négyzetméteres kiskereskedelmi terület lekötöttsége meghaladja a 70 százalékot. Az aláírt bérleti szerzõdések közt megtalálható az Arbat orosz delikát üzlet és egy biotermékeket forgalmazó bolt. További bérleti tárgyalások folynak mini szupermarket, gyógyszertár, tisztító, bankfiók, ügyfélszolgálati iroda, illetve bemutatótermi üzletprofilokra vonatkozóan.

A fejlesztésnek a bérlõk körében aratott kimagasló sikerét mutatja a 100%-ban lekötött 1.978 négyzetméteres, öt különbözõ éttermet és kávézót magába foglaló éttermi szint, amelynek teraszai az 5.000 négyzetméteres kulturális közparkra néznek. A kiskereskedelmi üzletek és éttermek nemcsak a forgalmas Teréz körút, hanem az irodaház jövõbeni több ezer dolgozójának kiszolgálását is biztosítják.

Az Eiffel Tér beruházója az Europa Capital Partners LLP által irányított Europa Fund II befektetési alap, amely világszerte 30 nemzetközi befektetõt foglal magába. Az Eiffel Tér fejlesztés teljes beruházási értéke közel 45 millió euró, amely tartalmazza az 1,1 millió euró költségbõl megépülõ kulturális közparkot is. A projekt fejlesztõi a ConvergenCE és a DVM Group. A kiskereskedelmi üzletek bérbeadó ügynöksége a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó. Az épületet Budapest egyik legismertebb építész irodája a Finta & Partners tervezte Fekete Antal, Ybl díjas építész irányításával.

Az Eiffel Tér különleges elõnye Budapest többi irodafejlesztéséhez viszonyítva nemcsak az épület kitûnõ elhelyezkedése, hanem a Nyugati pályaudvar és az irodaház között körszínház formában megépülõ 5.000 négyzetméteres kulturális közpark. A belváros korábban mellõzött részén egy parkosított, szökõkutakkal tarkított, multifunkciós fejlesztés épül, amely mind a helyi lakosok, mind pedig a bérlõk kényelmét szolgálja. Az Eiffel Tér kulturális közpark nyáron szabadtéri színházi elõadások, koncertek és kiállítások színtere lesz, míg télen korcsolyapálya várja itt a látogatókat. A fejlesztés alatti 3 szintes mélygarázs 365 autó részére nyújt parkolási lehetõséget. Az Eiffel Térrel egy új nyüzsgõ, társasági találkozóhely születik Pest belvárosában.

Forrás : BrandTrend