KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Gőzölgő kávé egyenesen a hűtőből

Gőzölgő kávé egyenesen a hűtőből

A kávézás élménye hozzátartozik a mindennapokhoz – ennek szellemében alkotta meg a Whirlpool kávéfőzős side by side hűtőjét. Ám a gőzölgő kávé mellett a nyári rekkenő hőségben a hűsítő falatok is nélkülözhetetlenek. Ebben ugyancsak segítségünkre lehet az Espresso hűtő, mely a 6. érzék technológiának köszönhetően mindig optimális hőmérsékleten üzemel.
Már első pillantásra is lenyűgöző a Whirlpool új hűtője. Az ajtót sem kell kinyitnunk, és kávét szürcsölhetünk a kávépárnákkal működő beépített kávéfőző segítségével, az egyszerűen kezelhető külső víz és jégadagoló pedig az egész családnak hasznos funkció. Ez a készülék hűtésben szintén kiemelkedő: a szabályozható hőmérsékletű gyümölcs és snack rekesz hosszú ideig frissen tartja az egészséges ételeket is.
A nyári kerti partihoz is kényelmesen felkészülhetünk, nem kell aggódnunk a helyhiány miatt, a hűtő 515 literes és a fagyasztó 300 literes térfogata még a behűtött söröknek is elegendő.
A hűtő nem csak funkciójában, hanem esztétikailag is kiemelkedő darabja lehet konyhánknak, az LCD kijelzőnek, a lekerekített ajtóknak, és az inox felületnek köszönhetően könnyen illeszkedik a modern vonalvezetésű belső terekhez.

Forrás : otthon.hu