KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Frei Tamás adta át új kávézóját

Frei Tamás adta át új kávézóját

A Cafe Frei-hálózat – amelynek tulajdonosa az ismert médiaszemélyiség, Frei Tamás és a salgótarjáni Langár Tamás – már 2007-től jelen van a városban.
A Németországban pörkölt egzotikus szemes kávét a szécsényi üzemükben csomagolták. Egy éve már a kávépörkölést is Szécsényben végzik, amit változatlanul ott adagolnak tasakokba. A szakemberek tovább vitték a városban a kávékultusz gondolatát.

Augusztus 4-én, kedden délután hivatalosan is megnyílt a Rákóczi út 73. alatt a kávé-tea mintabolt és kávézó. A megnyitón ott voltak a városi képviselő-testület bizottságainak elnökei, dr. Serfőzőné dr. Fábián Erzsébet polgármester, illetve Kolosiné dr. Percze Zsuzsanna alpolgármester. Frei Tamás bemutatta a vendégeknek a kávézót, a belső udvaron a Cafe Frei klub tagjai részére kialakított teraszt. Ezt a klub tagjai előzetes bejelentés alapján ingyenesen használhatják üzleti találkozókra, családi, baráti összejövetelekre, író-olvasó találkozókra és egyéb rendezvényekre. A vendégek látogatást tettek az üzemben is.
Frei Tamás elmondta: az országban a szécsényi kávézójuk a nyolcadik a sorban. Augusztusban Budapesten még két újabb nyílik. Jelenleg a világ tíz kávétermesztő országának tizennyolc ültetvényéről hozzák a legjobb minőségű zöldkávékat, amelyet saját pörkölő-üzemükben, Szécsényben pörkölnek és csomagolnak. Az eredeti afrikai hangulatú kávézó Langár Zsoltnak, a szécsényi egység vezetőjének tervezőmunkáját dicséri.

Forrás : NPORT