KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Új kávéváltozat a Nespresso kínálatában

Új kávéváltozat a Nespresso kínálatában

A 2009-es limitált kiadású kávéváltozat, a Singatoba Észak-Szumátráról származik.
Az indonéziai, észak-szumátrai Toba-tó környékéről származik a Nespresso idei limitált kiadású kávéváltozata, a Singatoba. A Nestlé luxus kávé márkája minden évben különleges, Special Club Grand Cru kiadással jelentkezik, amely csak korlátozott ideig elérhető a kínálatban.

A Singatoba kizárólag a ritka Blue Batak Arabica szemekből áll, aromáját friss, édes és fás jelleg, a feketeribizli és grapefruit ízjegyek jellemzik. A Nespresso 2009 szeptemberétől kapható Grand Cru-je gazdag karakterű, enyhén kesernyés, testes kávéváltozat.

"Minden évben két ritka, igazán különleges kávéőrleményt ajánlunk fogyasztóinknak, melyeket az egyedülálló ízviláguk miatt választunk ki, és csupán röved ideig elérhetőek" - mondta Richard Girardot, a Nestlé Nespresso SA vezérigazgatója. "Örömmel folytatjuk ezt a hagyományt a Singatoba bevezetésével, mely egy kiváló Grand Cru őrlemény a kiváló minőségű kávéiról híres Szumátráról. A Singatoba méltó kiegészítése az állandó premium minőségű Grands Crus kávéőrleményeinknek, miközben világszerte új élményt jelent a kávé rajongóknak."

A Singatoba a Nespresso skálán 8-as intenzitású, fogyasztását leginkább 40 ml-es csészében ajánlják. A limitált kiadáshoz a márka Singatoba kiegészítőket is forgalomba hoz, így például két porcelán csészét (40 ml) alátétekkel és kanalakkal.

A Singatoba, valamint a Singatoba csészék kizárólag a Nespresso Clubon keresztül, vagy a Bouitque-ban vásárolhatóak meg 2009. szeptember 1-től. A Singatoba csomag ára (10 db kapszula) 1240 Ft, a 2 db limitált kiadású csésze és hozzá tartozó csészealj ára 6000 Ft.

Forrás : Marketinginfó