KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávénapot tart az OMV

Kávénapot tart az OMV

Az üzemanyagtöltő hálózat kávézói idén először ünneplik az október 1-jei Nemzetközi Kávénapot.
2009. október 1-jén az OMV első ízben ünnepli meg a Nemzetközi Kávénapot OMV VIVA kávézóiban. Az ünnep jegyében az üzemanyagtöltő lánc minden látogatót vendégül lát egy csésze kávéra.

Az OMV az Ausztriában minden évben megtartott kávébab ünneptől ihletve döntött úgy, hogy megemlékezik október 1-jéről. A VIVA kávézókban ugyanis a bécsi hagyományok szerint, frissen őrölt arabica kávéból készítik a kávéféleségeket. A bécsi kávéházak élményét visszaadva a kávéspecialitásokat ezüst tálcán, egy pohár víz és édesség kíséretében szolgálják fel. A kiválasztott kávé elvitelre is kapható.

"A legtöbb embernek, aki beugrik egy VIVA gasztróba, nincs túl sok ideje. Szeretnénk számukra a kávé élvezetéhez olyan környezetet biztosítani, amely nyugalmat és harmóniát áraszt" - nyilatkozta Müller Zsolt, az OMV Kiskereskedelmi üzletágának vezetője annak kapcsán, hogy mi vezérelte a VIVA-láncot a Nemzetközi Kávénap megünneplésére.

A Nemzetközi Kávénap folytatásaként október folyamán a VIVA kávézók kedvezményes menüt kínálnak vásárlóiknak, amely egy tetszőlegesen kiválasztott kávéból és egy málnás-tiramisus vagy egy csokoládés-marcipános ízű péksüteményből áll.

Forrás : Marketinginfo