KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Eltelt egy év - Kávékorzó szülinap és találkozó

pizzasütés luiginélSzinte hihetetlen, de az első gondolatok és a Kávékorzó portál megszületése óta eltelt egy év. Mint minden kezdet ez is nehéz volt, sok ellenzővel és akadékoskodóval, de hála istennek annál több segítőkész kávébarát támogatásával és segítségével elindult a hazai minőségi kávéfogyasztást népszerűsítő oldal. A folyamatosan születő kávétesztek, kávézótesztek és színes hírek mellett a fórum is szépen elindult, és szakmai téren is erősítettünk.

Az egész egy csodálatos pizzasütésen csúcsosodott ki, ahol a tesztelők és portál munkáját folyamatosan segítők találkoztak, beszélgettek és bátran állíthatom nagyon jól szórakoztak.
A találkozó Luigiéknél volt, ahol mindenki meggyőződhetett arról, hogy a házigazda nem csak a kávégép mögött mozog nagy biztonsággal, hanem szakszerűen forgatja a pizzasütő lapátot is.
A pizzák milyenségét szavakban visszaadni lehetetlen feladat (meséljenek a képek a galériában), azt gondolom elég annyi, hogy az összes elfogyott, pedig sült belőlük bőséggel.

Aki bírta még szusszal, Orsi ínycsiklandozó Tiramisujával ismerkedhetett, illetve sült még a kemencében igazi házi túrósrétes is. Természetesen valamivel öblíteni is kellett a sok finomságot. Mondanom sem kell, hogy a búzasörtől kezdve, az igazi német házi szűretlen sörön keresztül, a finom borokon át a házi pálinkáig mindenki találhatot ízlésének megfelelőt, miközben a srácok folyamatosan készítették a kávékat is. Életemben nem ittam ennyi kávét egy este, de isteni volt.

Kávéfronton jelen volt a Mazzer, Faema, Gaggia, La San Marco, és két La Pavoni Europiccola is SiD és Paljoc jóvoltából. Luigi a tejgőzölés és mintaöntés fortélyaiba avatta be az érdeklődőket, illetve rittyentett néhány olyan Latte Machiatót mogyorósziruppal és kókusziruppal megbolondítva, hogy mindenki csak cuppogott aki megkóstolta.

Blaze szines történetein mindannyian nagyokat derültünk, és az esti lehűlés sem tudta szétrobbantani a csapatot. Minden tiszteletem a hölgyeknek is, akik derakasan állták a hűvös időjárást.
Úgy vélem, hogy a fentieket olvasva sikerült némi ízelítőt adni a találkozó pillanataiból, de a szivélyes vendégszeretet, és a baráti hangulatot írásban lehetetlen visszaadni.

Ezúton is szeretném megköszönni Luiginek és kedves feleségének a fantasztikus vendéglátást,  illetve a többieknek a részvételt, hogy becses személyükkel emelték az este fényét.

További képek a galériában!