KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Limitált kiadással jelentkezik a Tchibo

Limitált kiadással jelentkezik a Tchibo

Limitált kiadásban jelenik meg a Tchibo Exclusive Extra Virgin kávékülönlegessége. Az októbertől kapható termékváltozat az év első kávészüretének élményét ígéri a fogyasztóknak.
A Tchibo kávészakértői évente háromszor szüretelik le a kávécserjék első termését a Fresh Harvest termékcsalád kávéihoz, melynek első tagjaként jelenik meg a Tchibo Exclusive Extra Virgin a magyar piacon. Az Egyenlítő mentén körbefutó ún. "kávéövben" a különféle érési szakaszoknak megfelelően évente több alkalommal van szüret, az egyes területek közti nagyfokú eltérések miatt Brazíliában ez a szüreti időszak májustól júliusig tart.

A Sul de Minason szedett Tchibo Exclusive Extra Virgin kávé 100% arabica kávébabból készül. Az első szüret termésének gyümölcsös jellege friss és erőteljes, emiatt a kávé íze élénk, enyhén éretlen őszibarackra emlékeztet. Az érés korai szakaszában történő válogatás a minőség és az ízvilág miatt is fontos, de ezzel egy időben azt jelenti, hogy a kávé csak meghatározott ideig és korlátozott mennyiségben hozzáférhető.

A Tchibo Exclusive Extra Virgin a hazai élelmiszer-üzletekben 500g-os szemes kávé formában elérhető, míg a Tchibo saját üzleteiben 125 gr-os 250g-os és 500g-os frissen kimért csomagokban kerül forgalomba, és kérésre helyben meg is darálják. A kávé csomagolását a frissesség jegyében, zöldes árnyalatokkal tervezte meg a vállalat.

Forrás : Marketinginfo