KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Meghívó: Maromas kávé bemutató és kóstoló a Corinthiában

maromas kávé kóstoló és bemutató„Egy csésze kávé mellett kezdődnek vagy erősödnek meg emberi kapcsolatok. Ez az okunk, hogy társaimmal mindennap folytassuk a kávé kultúrájának fejlesztését, javítását és szépségének megismertetését.” Markus J.M. Bihler (tulajdonos)

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Meghívjuk Önt a MAROMAS kávé világába egy tapasztalatszerzésre és kóstolóra.

Időpont: 2009. november 09. délelőtt 11 órától.

Helyszín: Corinthia Grand Hotel Royal

1073 Budapest. Erzsébet krt. 43-49.

Filozófiánk:

maromas orphea csapolásA mi kávénk a legjobb termőhelyekről származik, ahol szakértőink a legkiválóbb zöld kávészemeket választják ki, majd a pörkölő mestereink a legjobb tudásukat és tapasztalataikat felhasználva pörkölik azokat, hogy a legjobb minőségű kávé kerüljön az Önök csészéjébe. Más kávégyártókkal ellentétben a MAROMAS a kávé arab országok-béli gyökereihez nyúlik vissza. Mindezt kiegészíti a különböző kávéfajták és a hozzájuk tartozó egyéb termékek portfoliója.

A MAROMAS LLC nem egy ősrégi cég, hanem inkább egy dinamikus profikból álló csapat, akik ezen állandóan fejlődő kávékultúra minden kihívására azonnal tudják a választ. Legfontosabb értéket a fogyasztóink jelentik illetve az ő elégedettségük. Célunk a legmagasabb nemzetközi standardok ismeretében a tökéletes kávé elkészítése. Kávéinkat különböző országokban pörkölik más-más országok specialistái, ez a legtökéletesebb végterméket garantálja.

Például ki tudna finomabb espresso kávét pörkölni egy olasz pörkölő mesternél? Vagy ki tudna megfelelőbb filter kávé fajtákat termeltetni a német Kaffehausoknál? Éppígy tiszteljük azoknak az embereknek a szokásait, akik az Észak-Amerikában divatos hosszú kávékat kedvelik.

Ez különböztet meg bennünket másoktól és büszkék is vagyunk erre.

Tisztelettel: Kedves Zoltán ügyvezető igazgató