KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Parisien forró csokoládé akció vendéglátó üzleteknek

parisien forrócsoki akció kereskedőknekAmennyiben 8 féle forrócsokit vásárol az őszi akcióban, 6 csészét és magyar menükártyát kap ajándékba. Bővebb információ: a Naturalmix magyarországi forgalmazójától, a Caffé Grande Kft.-től.
naturalmix parisiesen forrócsokiA Goppion Caffé kíváló minőségű kávéinak méltó kiegészítése a Caffé Grande Kft. által forgalmazott Naturalmix termékcsalád, a különlegesen széles íz-palettájú Parisien forró csokoládék és Lawson’s teák.

Folyamatos termékfejlesztés eredményeképpen válhatott a Naturalmix Olaszország vezető kávézó- és bár beszállítójává. A kezdetektől a fogyasztói igényeket figyelve újították receptjeiket, hogy még természetesebb és kitűnőbb termékeket készítsenek. A rendkívül magas színvonalat biztosítja, hogy a lehető legkevesebb tartósítószert és színezőanyagot használják, ha lehetséges, azok is inkább természetes alapanyagból származnak.

Az íz-választék valóban széles, a klasszikus forrócsokitól a chilli-s vagy amarettó-s csokin át a narancsos fahéjasig, 18 féle ízben kóstolhatjuk meg az olasz csoki-csodákat. Ezek a forró csokoládé és krém italok a legkifinomultabb ízlésnek is megfelelnek, hiszen mindenki talál kedvére való ízharmóniát, sőt végig is próbálhatja a teljes választékot, hisz a kóstolgatás művészet, amely minden értelemben magával ragad.

Rendelés és elérhetőségek