KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

„Minőség, színvonal, elegancia” - Cafe Frei Szombathelyen

„Minőség, színvonal, elegancia” - Cafe Frei Szombathelyen

Hétfőn délután megnyílt Szombathely legújabb kávézója, a Cafe Frei. Az üzemeltető a helyi kávéházi élet és a kultúra felpezsdítését tűzte ki célul. A megnyitót rögtön egy kiállítás is kísérte, Kovács Gergely fényképeiben gyönyörködhettünk, bódító kávéillattal fűszerezve.
Másfél év tervezés és szervezés után nyílt meg a szombathelyi Cafe Frei, mely az Uránia Udvarban lelt otthonra. A vendégek közel hatvanféle kávékülönlegesség közül választhatnak, megismerve így a világ legízletesebb aromáit.
A hely mottója a „Minőség, megbízhatóság, elegancia.” A kávék, üdítők és sütemények mellett, úgy tűnik, hogy a vendégek a kulturális programokból is bőszen válogathatnak majd.

A megnyitón is elhangzott: szeretnének kiállításokat, koncerteket szervezni. Fontosnak tartják az ifjú tehetségek bemutatását is: kezdő művészeket és zenészeket ismerhetünk majd meg.
Első körben egy fotóművész, Kovács Gergely önálló kiállítása tekinthető meg szeptember közepéig. A képeken Szombathely egyes részei, pillanatai köszönnek vissza.

Forrás : westindex.hu