KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Sajnos bármennyire is szerettük volna megrendezni a díjátadót a hagyományos formában, a korlátozó intézkedések miatt ez továbbra sem lehetséges. Mivel tudom, hogy mindenki türelmetlen az eredmények miatt, így nem húzzuk tovább az időt, és lerántjuk a leplet a végeredményről. Reméljük, hogy idén decemberben már a megszokott módon tudjuk megvalósítani a díjátadót.

Az idei év a szokásos, év végi szavazós, a fogyasztókat megszólító „versenyünket” is felülírta. A vírus, és a korlátozó intézkedések nagyon sok, a kávés szektorban dolgozó, működő vállalkozásnak, és embernek keresztbe tett. Sokan bezártak, és a többiek is leginkább a túlélésre játszanak, reméljük, hogy sikerrel.

Kávékorzó DíjátadóKedves olvasó! A KÁVÉKORZÓ a fogyasztókat bevonva évek óta díjazta a kávés szakmában a „Legjobbakat”.

Ebben az évben is töretlen a fejlődés, és sorra nyitottak említésre méltó kávézók a fővárosban, de nagy örömünkre a vidéki városok is megkezdték a felzárkózást. A KÁVÉKORZÓ elsősorban a fogyasztókat igyekszik tájékoztatni és értelemszerűen számunkra, no és persze reméljük a szakemberek számára is az ő véleményük a legfontosabb.

Február 8-9-én szerveződik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a tizenegyedik KávéBár Bazár, melynek idén is a Millenáris Park B csarnoka ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával 50 kiállító termékeit; kávékat, borokat, söröket, párlatokat, és egyéb italkülönlegességeket kóstolhatnak egész nap a standokon. A belépő mellé egy újrahasznosított kávéspohár is jár a korlátlan kóstolásokhoz, és tisztított víz is ingyenesen rendelkezésre áll a hidratáláshoz. A két nap során számos program várja a vendégeket, s több szakmai bajnokság is zajlik.