KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Mint minden évben, idén is megrendezzük a Kávékorzó Magazin díjátadóját, ahol a baristák, kávézók, kávépörkölők, kávék kerülnek reflektorfénybe. Az eddigi gyakorlattal szemben azonban teljesen leegyszerűsítettük, és átláthatóvá tettük az egészet. Nem kell regisztrálni sehol, nincsenek előre nevezések, azonnal lehet szavazni, minden nyilvános.

Kávébár bazár 2015Idén is megrendezésre került, az ország legnagyobb kávés megmozdulása, a Kávébár Bazár, melyet a tavalyi rendezvényhez hasonlóan, most is a Corinthia Hotelben tartottak. Az esemény két napos volt, az elővételes kétnapi jegy ára 10%-al drágult, de a napijegy helyszíni ára 500 Ft-tal csökkent, a ruhatár idén is ingyenes maradt. De lássuk a felhozatalt, az olvasóinkat inkább ez érdekli.

KávébárBazár 2015 versenyA KV-s szakmai egyik legnagyobb eseményére került sor 2015. február 21-22-én az 5 csillagos Corinthia Grand Hotelben – mely 2014-ben 5 csillagos kategóriában az „Év szállodája” megtisztelő címet kapta – Budapesten. A 2 napos rendezvényen számos KV pörkölő és forgalmazó cég volt jelen mind a klasszikus olasz, mind pedig az ún. „újhullámos” vonal képviseletében. Mind a 2 napon izgalmas megmérettetésekre is sor került.

Kávébár BazárFebruár 21-22-én immár hatodik alkalommal zajlik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, melynek idén is a belvárosi, ötcsillagos Corinthia Hotel Budapest ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával ötven kiállító több mint kétszáz termékét – kávékat, borokat, párlatokat, kísérőfalatokat – kóstolhatják végig. A kiállítás nemcsak a szakmabeliek, hanem a fogyasztók részére is rengeteg újdonságot, ínyencséget és látványos programokat kínál.