KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávébár bazár 2015Idén is megrendezésre került, az ország legnagyobb kávés megmozdulása, a Kávébár Bazár, melyet a tavalyi rendezvényhez hasonlóan, most is a Corinthia Hotelben tartottak. Az esemény két napos volt, az elővételes kétnapi jegy ára 10%-al drágult, de a napijegy helyszíni ára 500 Ft-tal csökkent, a ruhatár idén is ingyenes maradt. De lássuk a felhozatalt, az olvasóinkat inkább ez érdekli.

KávébárBazár 2015 versenyA KV-s szakmai egyik legnagyobb eseményére került sor 2015. február 21-22-én az 5 csillagos Corinthia Grand Hotelben – mely 2014-ben 5 csillagos kategóriában az „Év szállodája” megtisztelő címet kapta – Budapesten. A 2 napos rendezvényen számos KV pörkölő és forgalmazó cég volt jelen mind a klasszikus olasz, mind pedig az ún. „újhullámos” vonal képviseletében. Mind a 2 napon izgalmas megmérettetésekre is sor került.

Kávébár BazárFebruár 21-22-én immár hatodik alkalommal zajlik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, melynek idén is a belvárosi, ötcsillagos Corinthia Hotel Budapest ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával ötven kiállító több mint kétszáz termékét – kávékat, borokat, párlatokat, kísérőfalatokat – kóstolhatják végig. A kiállítás nemcsak a szakmabeliek, hanem a fogyasztók részére is rengeteg újdonságot, ínyencséget és látványos programokat kínál.

Nonloso Kávékorzó díjátadó 2014Csakúgy, mint a tavalyi évben az idén is a Nonloso kávézó biztosította ( Budapest V. kerület, Zrínyi utca 16, a Bazilika szomszédságában) a helyszínt a Kávékorzó Magazin – A Kávésszakma Legjobbjai díjátadójának, amit ezúton is szeretnénk megköszönni. Továbbá külön köszönet illeti meg az összes támogatót, szponzort, aki nélkül nem jöhetett volna létre az esemény. Végül, de nem utolsó sorban köszönet illeti meg a fogyasztókat, hogy ilyen szép számmal neveztek, és szavaztak kedvenceikre.