KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Nonloso Kávékorzó díjátadó 2014Csakúgy, mint a tavalyi évben az idén is a Nonloso kávézó biztosította ( Budapest V. kerület, Zrínyi utca 16, a Bazilika szomszédságában) a helyszínt a Kávékorzó Magazin – A Kávésszakma Legjobbjai díjátadójának, amit ezúton is szeretnénk megköszönni. Továbbá külön köszönet illeti meg az összes támogatót, szponzort, aki nélkül nem jöhetett volna létre az esemény. Végül, de nem utolsó sorban köszönet illeti meg a fogyasztókat, hogy ilyen szép számmal neveztek, és szavaztak kedvenceikre.

A kávés szakma legjobbjai verseny 2013Hat év telt el azóta, hogy útnak indítottuk a KÁVÉKORZÓ portált azzal a céllal, hogy a hazai kávékedvelők számára „fogyasztható” információkat tegyünk közzé, és elősegítsük a kávékultúra fejlődését. Kávétesztek, eszköz bemutatók,  cikkek, és a fórumban folytatott párbeszédek eredményeként a KÁVÉKORZÓ mára a kávés szakma vezető hírportálja lett.

A kávé napja 2014Nagy érdeklődés mutatkozott a NU - Bor és Bisztronómia-ban rendezett kávé napja iránt. Kiemelkedően fontos minden olyan rendezvény, ahol a kávés szakmabeliek találkozhatnak a fogyasztókkal. Itt kötetlenül, egy-egy csésze mellett tudnak beszélgetni egymással, hiszen hétköznapokon a nagy hajtásban kevés erre az idő s a lehetőség.

A Kávé Napja - 2014 Let’s ROK&Roll!A kávé nemzetközi világnapja alkalmából immár harmadik alkalommal egész napos kávéparti lesz szeptember 28-án, vasárnap a budapesti NU bisztróban, a Nyugati pályaudvar szomszédságában. A Kávé Napja rendezvényen délelőtt 11 és este 8 óra között várjuk a kávéínyenceket, baristákat, hivatásos és hobby-kávémestereket. Filteres eszközök, kapszulás gépek, otthoni kiegészítők, és persze remek kávék fedezhetők fel a partnerek standjain, a belépőjegy (750 Ft) ellenében pedig a szervezők korlátlan kávékóstolást biztosítanak.