KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A kávés szakma legjobbjai verseny 2013Hat év telt el azóta, hogy útnak indítottuk a KÁVÉKORZÓ portált azzal a céllal, hogy a hazai kávékedvelők számára „fogyasztható” információkat tegyünk közzé, és elősegítsük a kávékultúra fejlődését. Kávétesztek, eszköz bemutatók,  cikkek, és a fórumban folytatott párbeszédek eredményeként a KÁVÉKORZÓ mára a kávés szakma vezető hírportálja lett.

A kávé napja 2014Nagy érdeklődés mutatkozott a NU - Bor és Bisztronómia-ban rendezett kávé napja iránt. Kiemelkedően fontos minden olyan rendezvény, ahol a kávés szakmabeliek találkozhatnak a fogyasztókkal. Itt kötetlenül, egy-egy csésze mellett tudnak beszélgetni egymással, hiszen hétköznapokon a nagy hajtásban kevés erre az idő s a lehetőség.

A Kávé Napja - 2014 Let’s ROK&Roll!A kávé nemzetközi világnapja alkalmából immár harmadik alkalommal egész napos kávéparti lesz szeptember 28-án, vasárnap a budapesti NU bisztróban, a Nyugati pályaudvar szomszédságában. A Kávé Napja rendezvényen délelőtt 11 és este 8 óra között várjuk a kávéínyenceket, baristákat, hivatásos és hobby-kávémestereket. Filteres eszközök, kapszulás gépek, otthoni kiegészítők, és persze remek kávék fedezhetők fel a partnerek standjain, a belépőjegy (750 Ft) ellenében pedig a szervezők korlátlan kávékóstolást biztosítanak.