KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A CELLINI Barista Espresso Gran Crema első kortya egy olasz kávézóba visz! Harmonikus, kiegyensúlyozott és testes kávé borostyán színű, tartós cremával. A genovai pörkölő modern olasz kávékompozíciója 85 % Arabica, és 15 % Robusta tartalommal. Kiváló eszpresszó, amelyet különösen szeretnek a kávézókban, vendéglátóhelyeken Észak-Olaszországban. A kiváló keverék kiemeli a Kolumbiából és Costa Ricából származó legjobb Arabica kávék finom savasságát. A legjobb mosott Robusta kávé minimális hozzáadásával, és a lassú pörkölési folyamat révén ez a kávé szép testességgel és kiegyensúlyozott, harmonikus ízzel érkezik a kávéscsészébe. Hamisítatlan olasz eszpresszó, amit mi imádunk Magyarországon! A Cellini Gran Crema kakaó aromáival, kitűnő szárított gyümölcsökkel és virágos jegyekkel örvendezteti meg a szájpadlást. Ezt a blendet önmagában, finom eszpressóként is élvezheti, miközben a Gran Crema tökéletes alapot kínál az eszpresszó és a tej duójához is - tudtuk meg a forgalmazótól.

A Prestigio Bar az észak-olasz kávémester Cellini bestseller szemes kávéja. A 100 % Arabica keveréket Közép- és Dél-Amerika 7 különleges kávéja alkotja. A ma egyre több fogyasztó számára fontos, és vásárlásaiban szerepet játszó fenntarthatósági szempontoknak is megfelel. A keverék organikus, bio minősítésű, Fairtrade, Rainforest Allianz, valamint kóser minősítésű, és más élelmiszeripari minősítési, és élelmiszerbiztonsági rendszerekben is tanúsítvánnyal rendelkezik. Az eszpresszóhoz és tejes kávéitalokhoz is tökéletes blend vendéglátóhelyeknek különösen ajánlott. A Cellini signature blendet intenzív aroma, csokoládés és virágos ízjegyek, édes, de lekerekített sima, a szájban hosszan megmaradó finoman intenzív utóíz, és kellemes testesség, arany crema jellemzi - tudtuk meg a forgalmazótól.

Amikor a világ lelassult, mi felgyorsultunk. A Covid idején megálmodtuk és megvalósítottuk saját pörkölőüzemünket. Gonda Gábor, aki mi saját pörkölőmesterünk, felügyeli és irányítja a pörkölési folyamatokat, minden egyes babot úgy kezel, mintha a legértékesebb kincs lenne. Büszkék vagyunk arra, hogy kávéinkat a legnagyobb gondossággal válogatjuk és pörköljük, hogy kihozhassuk a legjobb ízeket minden egyes szem kávébabból. Nespresso© kompatibilis kapszuláinkkal azt szeretnénk bizonyítani, hogy a minőségi kávé nem csak egy távoli kávézóban érhető el, hanem akár a saját otthonodban is. Egy új, frissen szüretelt etióp kávét kínálunk a West Arsi területről. Az "Ethiopia West Arsi" egy újonnan feltörekvő kávétermelő terület Etiópiában, amely célja, hogy független kávétermelő régióvá váljon, hasonlóan mint Sidama, Yirgacheffe és Guji területek. Nensebo ROBE állomásra szállító gazdák kis parcellákon, nagyjából 1850-2200 méteres tengerszint feletti magasságban termesztik a kávét, amely izgalmas, testes ízvilággal rendelkezik: fekete tea, őszibarack, bergamott és füszeres aromákkal. - tudtuk meg a forgalmazótól.