KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Covim Prestige szemeskávé teszt A JÓKALMÁR-COFFEE Kft. 2013-ban kezdte el az olasz COVIM kávépörkölő és kereskedelmi vállalat kávé és kiegészítő termékeinek forgalmazását a magyarországi gasztronómiában. Termékeink 6-8 hetente érkeznek, a szavatosságuk csomagolástól számított 2 év. A genovai COVIM évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi kávépiacon. Az üzem világszerte egyedi összetételű, kiváló minőségű kávéfajtákat kínál. A különleges, kíméletes - forró levegővel történő - pörkölés során a kávészemek nem pörkölődnek túl, ezáltal fogyasztáskor nem lép fel kellemetlen savas utóhatás. A pörkölési eljárás és az összetétel garantálja a sajátos, markáns COVIM ízvilágot, valódi „olasz“ élményt nyújtva az ínyenc fogyasztók számára. Magas minőségű, kimondottan az éttermek és bárok részére kifejlesztve, az eredeti olasz eszpresszó kávé minden tulajdonságával rendelkezik - hosszantartó és sűrű, kemény habbal. A Kávéházi kávék tesztje megmérettetés véleménye szerint: „Szép, vastag kemény krém, illata egészen lágy, finom.” A keverék kávé kategóriában a legjobb eredményt érte el. Intenzív, mégis selymes ital készíthető belőle, melyben felfedezhetőek a karamell különböző árnyalatai, bárki számára emlékezetessé téve a kávé fogyasztását. A nap bármely szakában fogyaszthatjuk. Az egyirányú szeleppel ellátott légmentes csomagolásnak köszönhetően a kávé sokáig megőrzi zamatát - tudtuk meg a forgalmazótól.

Goriziana Caffé Extra Gold szemeskávé teszt 1967-ben alapították a Torrefazione Gorizianát . Cég a Rogelja és Crobe család tulajdonában van. Majdnem ötven éves tapasztalattal dolgoznak azon, hogy garantálják a finom és legjobb kávékeverékeket. A minőségi kézműves pörkölésnek köszönhetően az íz változatlan. A cég folyamatosan nő az évek alatt, és a tartomány legnagyobb pörkölője lett. Több mint 24 országba szállítanak világszerte. Márkáik: Goriziana Caffé, Go Caffé, San Giusto Caffé. A Qualitycoffee.hu az olasz kávé elkötelezett híve. Sokáig kerestük olyan pörkölőt, aki az otthoni és bárkávék területén is kiemelkedőt nyújt. A Goriziana Caffé 3 éve lett partnerünk, széles kávé kínálata és különleges aromái miatt. A valódi olasz kávét szeretnénk mindenki csészéjébe megfizethető áron! Az Extra Gold keverékünk magában hordozza a minőségi kávék kitűnő tulajdonságait. A világ legjobb arabika fajták válogatásának, tökéletes végeredménye. Lágy , édes és likőrös ízvilága, csokoládés aromája és finom, kiegyensúlyozott savassága, testes jellege megfelel a legkritikusabb kívánalmaknak. A Goriziana kávék legkiválóbb képviselője - tudtuk meg a forgalmazótól.

Kapucziner Kolumbia El Mirador szemeskávé teszt 20 éve volt, amikor egy kávészakértővel beszélgettünk a kolumbiai kávékról. Ma is a fülemben csengenek a szavai: „ha különleges kávéra vágysz, akkor az ország északi részén, a Sierra Nevadai területen kutakodj, mert ott nincs tömegtermelés, vannak viszont árnyékot adó fák”. Ezen a területen Indián közösségek tagjai élnek, akik a fehér embert kis testvérnek nevezik, míg ők a nagy testvérek. Nagyon gazdag tudással rendelkeznek és azt tartják, hogy ezt a területet az Istentől kapták, hogy hasznosítsák és felügyeljék, ennek megfelelő gondossággal művelik. A kávéfarm, ahonnan a tesztelt kávé érkezett, mindössze 2 hektár nagyságú, termése javarészt Caturra fajtájú és kiemelkedő minőségű. Válasszátok bátran, jó kóstolást! - tudtuk meg a forgalmazótól.

Goriziana Caffé Aroma Piú szemeskávé teszt 1967-ben alapították a Torrefazione Gorizianát . Cég a Rogelja és Crobe család tulajdonában van. Majdnem ötven éves tapasztalattal dolgoznak azon, hogy garantálják a finom és legjobb kávékeverékeket. A minőségi kézműves pörkölésnek köszönhetően az íz változatlan. A cég folyamatosan nő az évek alatt, és a tartomány legnagyobb pörkölője lett. Több mint 24 országba szállítanak világszerte. Márkáik: Goriziana Caffé, Go Caffé, San Giusto Caffé. A Qualitycoffee.hu az olasz kávé elkötelezett híve. Sokáig kerestük olyan pörkölőt, aki az otthoni és bárkávék területén is kiemelkedőt nyújt. A Goriziana Caffé 3 éve lett partnerünk, széles kávé kínálata és különleges aromái miatt. A valódi olasz kávét szeretnénk mindenki csészéjébe megfizethető áron! A Goriziana Caffé Aroma Piu Blend egy minőségi kávékeverék, exkluzív aromával és kivételesen harmonikus ízekkel, hála a körültekintően válogatott arabika kávéfajták magas arányának. A magas hegyvidéki robuszta szemek jelenlétének köszönhetően garantált a gazdag, tartós és sűrű kávéhab. Így alkotva tökéletes egyensúlyt - tudtuk meg a forgalmazótól.

Moak Forte szemeskávé teszt A Moak történetével a kávékorzón megjelent korábbi cikkekben már felszínesen foglalkoztunk. A családi vállalkozás Modica történelmi belvárosának kis két szintes üzlethelyiségéből indult, ahol -- sok száz, ha épp nem több ezer -- hasonló olasz pörkölőhöz, elsősorban a helyi lakosság igényeit elégítették ki. A korábbi évtizedek fejlődése és fejlesztései elsősorban a HoReCa-vonalat érintették, csak az utóbbi években jelentek meg újra a lakossági felhasználóknak szánt kisebb kiszerelésű, bár sajnos őrölt kivitelű kávék (vákuumcsomagolt és fém dobozos kivitelben egyaránt). A lakossági vonal további fejlesztésének első lépéseként a négy „prémium”, fém dobozos kávékeveréket készítették el szemes változatban is. A négy féle változat az Aromatik (tiszta arabika), az Arabica (csekély robusztatartalommal), a Forte (klasszikus 20 százalék körüli robusztatartalmú) és a Decaffeinato, vagyis a koffeinmentes - tudtuk meg a forgalmazótól.