KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Cégünk családi vállalkozásként működik Szolnokon. A világ főbb termőhelyeiről válogatjuk a felhasznált zöldkávékat, melyeket nagy odafigyeléssel és heti rendszerességgel, frissen pörkölünk. Pihentetés után, több évtizedes receptúrák szerint keverjük a legkedveltebb Contador blendeket, majd kézzel csomagolunk minden egyes terméket, ami a boltunk polcaira kerül. Az a célunk, hogy vásárlóink elérhető áron, a kommersz kávéktól jobb minőségű terméket vihessenek haza, és ízekben, aromákban gazdag italt készíthessenek belőle otthon. A jövőben igyekszünk a világosabb pörkölést kedvelőknek is bemutatni egy-egy különlegesebb tételt, és folyamatosan fejleszteni eszközparkunkat, szakmai tudásunkat. A kávék minőségét folyamatosan ellenőrizzük és nyomon követjük a zöld kávé raktározásától kezdve, a pörkölt blendek megfelelő tárolásán át, a szakszerű csomagoláson keresztül. Célunk, hogy hosszú távon elégedett kávé kedvelőkkel gazdagodjunk, és örömmel térjenek vissza webshopunkba, vagy mintaboltunkba. Első speciality tételünk! Donas do Café - Brazil száraz feldolgozású single origin kávénk a Minas régió déli részéről származik, a Piedade ültetvényről. 1100 méter magasságban terem, és a száraz eljárásnak köszönhetően különlegesen gyümölcsös ízei, kerek, nem tolakodó savakkal párosulnak. Francia pörkölést kapott - tudtuk meg a forgalmazótól.

 BLCKEST Highland kávékerékünket a közelmúlt - vagy inkább a jelen - nehézségei inspirálták. A COVID-19 okozta lökéshullámok letarolták a hazai és nemzetközi vendéglátást, alapjaiban megváltoztatva a kávé lánc szereplőinek életét is. A generációnk által soha nem tapasztalt járvány régi, méltánytalanul elhanyagolt értékekre világított rá, egyfajta - sok esetben fájdalmas - megtisztulást hozott. Mi a BLCKEST-nél hisszük, hogy a járvány elvonultával sokáig emlékezni fogunk ezekre az értékekre, hogy a sebek begyógyulnak, hogy robbanni fognak a kreatív energiák és nagyon izgalmas évek jönnek a kávés világban. A BLCKEST Highland kávé egy kísérlet. Száraz vörösbort szerettünk volna készíteni kávéból. Elkészítése után egy kerek, mérsékelt savtartalommal rendelkező, csokoládés, klasszikus alapízekben gazdag italt kapunk. Kortyolásra pedig szárítja a szájpadlást, mint egy szép vörösbor. A Hollóka Grafikai Műhely kreatív csapatának köszönhetően a Highland is már a megújult csomagolásunkban elérhető, fogyasztóinknak köszönhetően pedig a Kávékorzó Független Kávémagazin közönségszavazásán 2020-ban a legjobb kávék közé került. Ezeket ezúton is nagyon köszönjük - tudtuk meg a forgalmazótól.

A Kapucziner Kézműves Kávépörkölő 1993-óta a győri Sarló köz 9. szám alatti üzletben, napi rendszerességgel pörköli a világ minden tájáról érkező kávékülönlegességeket. 12kg-os Probat kávépörkölő berendezésünk a kezdetek óta a lehető legjobb minőségű pörkölt kávét készíti, közel 30 éves tapasztalatunk segítéségével. Az évek során a berendezés érzékelőkkel és számítógépes pörkölésellenőrzéssel egészült ki, hogy még pontosabb munkát végezhessünk. Igyekszünk lépést tartani a kávépörkölés világtrendjeivel, a minőség iránti elkötelezettségünk azonban 28 éve változatlan. Bizonyára Ti is jártatok úgy hogy ittatok egy nagyon finom kávét és ízvilágát évek múltán is kerested. Így voltam Szicíliában egy igazi barokk városban, ahol tőlük teljesen szokatlan nem sötét pörkölésű és különleges muskotályos ízvilágú kávét kóstolhattam. Azóta kísérletezgettem és most bátran ajánlom a kávé ínyenceknek is. 100% single origin arabica minőségi gourmet kávé keverék, azaz blend. Ízét nehéz egységesen meghatározni, mert a hőfok változással más-más arcát mutatja meg - tudtuk meg a forgalmazótól.

 Hivatásos zenészekként, kávéőrültekként, mániákus koffeinistákként koncertturnéink alkalmával végigkóstoltuk a Nagyvilágot. Kerestük az erős, intenzív, testes kávét, amire rámondhatjuk, igen ez az, ezt kerestük! Volt sok kávé közeli élményünk, de az igazit most tudtuk csak megkapni. A saját kávénk, az Extra Coffee lett a mi méregerős Feketénk. A világ legerősebb kávéfajtáiból válogattunk, olasz, spanyol pörkölőmanufaktúrákban kísérleteztünk. A végeredmény elégedettség, büszkeség és öröm. Nekünk a kávé több, mint egy ital. Minden termékünk kiváló minőségű kávészemekből és egyedi pörköléssel készült, a legelhivatottabb olasz mesterek gondos munkájának felügyelete alatt. Lászlót a kávéhoz nem csak az ital szeretete fűzi, hiszen családi vonalon édesanyjának volt saját kávézója, majd időközben egy barista és egy "Coffee Expert" képzést is elvégzett, hogy mélyebbre ássa magát a témában, így széles rálátása nyílik a klasszikus olasz és divatos specialty kávék világára is. Mindezek mellett pedig a századfordulós és századeleji kávéházi kultúra lelkes rajongója és kutatója. Csikány Tamás “ Fácán" nyitása a minőségi gasztronómiára a villányi borvidéken kezdődött a kétezres évek elején. Gere Attila-Bock József-Tiffán Zsolt-Gere Tamás négyese nagy hatással volt rá. A baráti szálaknak köszönhetően közvetlenül a Nagyágyúktól kapott szakmailag hasznos iránymutatásokat. A szolnoki Tiszavirág fesztivál zenei szervezőjeként pedig 15 éve sikeresen csiszolja a gasztronómiai kiállítók, a szórakoztatók és.a nagyérdemű közönség hármasának gyémántját. Max Power kávénk, élénkítő és krémes, telt testű, közepes pörkölésű kávékeverék, ami prémium minőségű guatemala-i és mexico-i 100%-os robuszta kávéból készül. Extra erős és intenzív, diós és csokoládé utóízzel - tudtuk meg a forgalmazótól.

Hivatásos zenészekként, kávéőrültekként, mániákus koffeinistákként koncertturnéink alkalmával végigkóstoltuk a Nagyvilágot. Kerestük az erős, intenzív, testes kávét, amire rámondhatjuk, igen ez az, ezt kerestük! Volt sok kávé közeli élményünk, de az igazit most tudtuk csak megkapni. A saját kávénk, az Extra Coffee lett a mi méregerős Feketénk. A világ legerősebb kávéfajtáiból válogattunk, olasz, spanyol pörkölőmanufaktúrákban kísérleteztünk. A végeredmény elégedettség, büszkeség és öröm. Nekünk a kávé több, mint egy ital. Minden termékünk kiváló minőségű kávészemekből és egyedi pörköléssel készült, a legelhivatottabb olasz mesterek gondos munkájának felügyelete alatt. Lászlót a kávéhoz nem csak az ital szeretete fűzi, hiszen családi vonalon édesanyjának volt saját kávézója, majd időközben egy barista és egy "Coffee Expert" képzést is elvégzett, hogy mélyebbre ássa magát a témában, így széles rálátása nyílik a klasszikus olasz és divatos specialty kávék világára is. Mindezek mellett pedig a századfordulós és századeleji kávéházi kultúra lelkes rajongója és kutatója. Csikány Tamás “ Fácán" nyitása a minőségi gasztronómiára a villányi borvidéken kezdődött a kétezres évek elején. Gere Attila-Bock József-Tiffán Zsolt-Gere Tamás négyese nagy hatással volt rá. A baráti szálaknak köszönhetően közvetlenül a Nagyágyúktól kapott szakmailag hasznos iránymutatásokat. A szolnoki Tiszavirág fesztivál zenei szervezőjeként pedig 15 éve sikeresen csiszolja a gasztronómiai kiállítók, a szórakoztatók és.a nagyérdemű közönség hármasának gyémántját. Vintage Italian Espresso kávénk eredeti olasz receptúra alapján készül, egy igazi extra erős eszpresszó. Lágy de mégis ütős, aranyszínű krémmel a tetején, közepes pörkölésű testes kávékeverék, első osztályú brazilia-i arabica (20%), valamint vietnam-i és uganda-i robuszta (80%) kávéból - tudtuk meg a forgalmazótól.